Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πηγε να "βγαλει" το ματι του για τη Λιβερπουλ

http://goalshighlights.com/wp-content/uploads/2012/02/0130-480x260.jpgΈνας μικρός οπαδός της Λίβερπουλ πανηγυρίζει στους ώμους του μπαμπά του για την κατάκτηση του League Cup από την ομάδα του. Από τη χαρά του όμως παραλίγο να "βγάλει" το μάτι του (video).

Διαλεξε το αξεσουαρ που σου ταιριαζει..



ΑΥΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
για οσους σιχαινονται το ασπραδι...

Ο Ποντιος Παπαγαλος...

Και ποιός δεν θα ήθελε να έχει αυτόν τον παπαγάλο..

Αμα το κατεχεις.......

Πρέπει να έχεις την κρυάδα στο αίμα σου για να απαντήσεις στις ερωτήσεις που ακολουθούν...

Οι φωτογραφιες γινονται ξεκαρδιστικες! (fotos)

 




Ο ορισμός της επιτυχημένης φωτογραφίας Όταν το φλας αστράφτει την κατάλληλη στιγμή, οι φωτογραφίες γίνονται εντυπωσιακές και κάποιες φορές ξεκαρδιστικές!…
 Για να συμβεί αυτό πρέπει να ικανοποιούνται τρεις συνθήκες: να είσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή, και να πατήσεις το κουμπί το κατάλληλο millisecond.  Κι όταν συμβούν όλα αυτά, προκύπτουν αυτά…


































 



newsbeast.gr

Τα πιο συχνα ψεματα σε γνωριμιες μεσω..Internet!





To ιντερνέτ βοηθά τους απανταχού ψεύτες να ξετυλίξουν το ταλέντο τους και να… δημιουργήσουν μια τέλεια εικόνα για τον εαυτό τους- τόσο εξωτερική όσο και πνευματική. Όσοι χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να φλερτάρουν έχουν ακόμη ένα λόγο να φουσκώσουν λιγάκι τα.. προσόντα τους.

Σύμφωνα με το γνωστό online dating site OKCupid οι περισσότεροι χρήστες εκεί κάνουν ότι περνάει απ’ το χέρι τους, για να πλασάρουν ένα τέλειο εαυτό. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι κάποιοι λένε την αλήθεια ωστόσο η πλειοψηφία το κάνουν χάριν εντυπωσιασμού.

Το προσωπικό του OkCupid, παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία, καθώς και τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι χρήστες στους ιστότοπους γνωριμιών.
Για το ύψος

Ναι όσο περίεργο και εάν ακούγεται η πλειοψηφία των χρηστών είναι συνήθως 5 εκατ. πιο κοντοί από το ύψος που αναγράφουν στο προφίλ τους. Μάλιστα, και τα δύο φύλα φαίνεται πως …έχουν περάσει από το κρεβάτι του Προκρούστη.
Για τα χρήματα που βγάζουν

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του εν λόγω site ο χρήστης κερδίζει 20% λιγότερα χρήματα τον χρόνο, σε σχέση με αυτά που πραγματικά κερδίζει.

Μάλιστα, μια γυναίκα μπορεί να κερδίζει μόνο 76 σεντς του δολαρίου, ενώ ένας άνδρας 100 σεντς για την ίδια περίπου δουλειά, δηλώνοντας με χαρακτηριστική ευκολία πως κερδίζει 85 σεντς.
Για τις φωτογραφίες που αναρτούν

Όσο πιο ελκυστική παρουσιάζεται μια φωτογραφία, τόσες περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να είναι ξεθαμμένη από τη περασμένη νιότη.

Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν πειραχτεί λιγάκι μιας και η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά. Προγράμματα σαν το Photoshop κάνουν θαύματα, ενώ το iPhoto μπορεί να επιβεβαιώσει το «πότε» και -σε εξαιρετικές περιπτώσεις- το «που» (μέσω GPS) λήφθηκαν οι φωτογραφίες σας.

Μάλιστα, περισσότερες από το 1/3 των αναρτημένων προκλητικών φωτογραφιών έχουν ληφθεί 1 χρόνο πριν και περισσότερο.
Για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις

Πολλοί δηλώνουν αμφιφυλόφιλοι για να ιντριγκάρουν και προκαλέσουν τη στιγμή που το 80% των χρηστών που θεωρούν τον εαυτό τους αμφιφυλόφιλο ελκύονται από άτομα ενός φύλου.

Οι χρήστες που περιέγραφαν τον εαυτό τους υπερβολικά αμφιφυλόφιλο έστελναν μηνύματα σε άτομα του ενός ή του άλλου φύλου, και όχι σε άτομα και των δύο φύλων, όπως θα περίμενε κανείς.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η ταμπέλα της «αμφιφυλοφιλίας» αποτελεί συχνά πρόφαση για άτομα που επιθυμούν να κρύψουν τις ομοφυλικές τους τάσεις, αλλά και για άτομα ετεροφυλόφιλα που επιδιώκουν να τονώσουν την σεξουαλικότητά τους.




mychannel.gr

Παπουτσια που τα φορατε και κανεις δεν προσεχει τα ποδια σας…

Παπούτσια που τραβάνε όλα τα βλέμματα δημιούργησαν διάσημοι σχεδιαστές, προκειμένου να εντυπωσιάσουν…

Ψηλοτάκουνα που ποτέ κανείς δεν τόλμησε να δημιουργήσει! Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες πρόκειται για παπούτσια έργα τέχνης τα οποία βγαίνουν σε τέσσερα χρώματα!

Ο σχεδιαστής ξεκίνησε αρχικά να φτιάχνει το συγκεκριμένο παπούτσι πάνω στο δικό του πόδι με χαρτί, στην συνέχεια το έκοψε και δημιούργησε αυτό που βλέπετε…


 


                 star.gr

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σκυλος …σεκιουριτι!

Ξεχάστε τις κλειδαριές και οτιδήποτε άλλο σύστημα ασφαλείας υπάρχει, καθώς ζει και βασιλεύει το σκυλί …σεκιούριτι!

Πρόκειται για έναν σκύλο που ονομάζεται Λι Λι, ζει στην Κίνα και φυλάει σαν τα μάτια του το ποδήλατο του αφεντικού του!

Το τετράποδο με μεγάλο αίσθημα ευθύνης στέκεται φύλακας άγγελος μπροστά στο ποδήλατο και δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει. «Κάθε φορά που παρκάρω το δίκυκλό μου, τυλίγεται γύρω από την μπροστινή ρόδα ώστε να αποτρέψει κάποιον να το κλέψει», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του συμπαθέστατου ζώου και συμπληρώνει, «είναι ένας έξυπνος σκύλος. Μιλάω μαζί του όλη την ώρα και με καταλαβαίνει πολύ καλά».

Αυτή η συνήθεια του σκύλου τον έχει κάνει διάσημο και όλοι θέλουν να τον δουν από κοντά, μάλιστα κάποιος είχε ενθουσιαστεί τόσο που ήθελε να τον αγοράσει!

πηγη: star.gr

Πως θα πηγαινουν οι ανθρωποι στο διαστημα

Ιαπωνική κατασκευαστική εταιρία μελετά το ενδεχόμενο να κατασκευάσει μέχρι το 2050 ένα «γυάλινο ασανσέρ» που θα μεταφέρει επιβάτες στο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία εξετάζει τη δημιουργία ενός ανελκυστήρα του διαστήματος, εκτείνοντας ένα καλώδιο από νανοσωλήνες άνθρακα, μία υλική δομή είκοσι φορές πιο ανθεκτική από το ατσάλι. Ο θάλαμος θα κινείται χάρη σ' αυτό το γιγάντιο καλώδιο που θα έχει μήκος 96.000 χιλιόμετρα, το ένα τέταρτο της απόστασης από τη Γη στη Σελήνη.

Ο ανελκυστήρας θα ανεβαίνει με ταχύτητα 200 χλμ/ώρα, επιτρέποντάς του να φτάνει, έπειτα από ταξίδι μιας εβδομάδας, σ' ένα σταθμό ο οποίος θα βρίσκεται σε ύψος 36.000 μέτρων.

Οι «τουρίστες του διαστήματος» θα παραμένουν σ' αυτή την πλατφόρμα, όμως οι επιστήμονες που θα χρησιμοποιούν το ασανσέρ αυτό θα συνεχίζουν το ταξίδι ως την άκρη του καλωδίου.

Η επιχείρηση παραδέχεται πως δεν έχει καμιά εκτίμηση για το κόστος αυτού του προγράμματος, δεν έχει κατά νου κάνεναν εν δυνάμει επενδυτή ούτε κάποια ιδέα για το μέρος στη γη όπου θα μπορούσε να στερεωθεί αυτό το καλώδιο.

Η εταιρία Ομπαγιάσι είναι μια από τις σοβαρότερες της Ιαπωνίας. Ολοκληρώνει αυτή τη στιγμή το Tokyo Sky Tree, το ψηλότερο κτίριο της Ιαπωνίας (634 μέτρα). Έχει επίσης συμμετάσχει στην κατασκευή του μετρό του Ντουμπάι και του Stadium Australia που χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

πηγη: politis

Απιστευτο! Ειναι 157 ετων και ειναι υγιεστατη!










Πρόσφατα στην Ινδονησία πραγματοποιήθηκε εθνική απογραφή και με αφορμή το γεγονός αυτό "ανακαλύφθηκε" μια γυναίκα 157 ετών!

Οι υπεύθυνοι της απογραφής θεωρούν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ότι οι ισχυρισμοί της γυναίκας ότι γεννήθηκε το 1853 είναι πέρα για πέρα πραγματικοί αγού η υιοθετημένη κόρης της ηλικιωμένης είναι ήδη σήμερα 108 ετών!

Είναι κυριολεκτικά σοκαριστικό να πιστέψει και να δεχθεί κανείς πως αυτή η γυναίκα ζει ακόμη όταν γεννήθηκε το τόσο μακρινό 1853 , τη χρονιά που έκανε το ντεμπούτο της η Τραβιάτα του Βέρντι, που ξέσπασε ο Κριμαϊκός Πόλεμος και τοποθετήθηκαν οι πρώτες πινακίδες στις διασταυρώσεις του Σαν Φρανσίσκο!











madata.gr

22 πραγματα που ολοι κανουμε (αλλα δεν το λεμε)!










Υπάρχουν κάποια καθημερινά πράγματα, μερικές μικρές συνήθειες στις οποίες όλοι έχουμε υποκύψει, αλλά είναι τόσο ασήμαντες –ως και ντροπιαστικές- που τις κρατάμε για τον εαυτό μας και δεν τις αναφέρουμε ποτέ. Κι όμως, μην το αρνηθείτε, θα βρείτε πολλές κοινές εμπειρίες και σίγουρα θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε κάποια από τις κάτω περιστάσεις.


*Τρώμε πρώτα την κόρα του τοστ και μετά την ψίχα. Για τον ίδιο λόγο, σε κάθε πιάτο αφήνουμε για το τέλος αυτό που θεωρούμε το καλύτερο, και πάντα κάποιος βρίσκεται να έρθει να το αρπάξει και να το καταβροχθίσει λέγοντας «μα είδα ότι δεν το τρως αυτό το κομμάτι».

*Όλοι έχουμε σκίσει κάποια στιγμή στην παιδική (και όχι μόνο) ηλικία το χάρτινο τραπεζομάντιλο της ταβέρνας και έχουμε κάνει «μίγματα» με τα απομεινάρια του φαγητού, κάτι που για κάποιο λόγο μας φαινόταν ξεκαρδιστικό.

*Ήταν στο ίδιο τραπέζι, όπου καθόμασταν με τους υπόλοιπους «μικρούς», ενώ οι «μεγάλοι» της οικογένειας σε κάποιο άλλο, ένας παππούς ή θείος ερχόταν και έλεγε «εγώ θα κάτσω με τη νεολαία» και μας την έσπαγε.

*Όταν βρεθήκαμε μόνοι μας σε δημόσιο χώρο, π.χ. σε κάποιο πάρτι ή σε ένα bar, βγάλαμε το κινητό μας και κάναμε πως μόλις λάβαμε μήνυμα στο οποίο πρέπει να απαντήσουμε.

*Έχουμε σκοντάψει και έχουμε πέσει φαρδιά πλατιά στον δρόμο και σηκωθήκαμε σαν ελατήρια για να δούμε αν υπήρξαν μάρτυρες στην πτώση μας. Αν υπήρχαν κοκκινίζουμε σαν παντζάρια, αν όχι σφυρίζουμε αδιάφορα όσο τινάζουμε διακριτικά το παλτό μας.

*Έχουμε ανοίξει το ψυγείο χωρίς να θέλουμε κάτι συγκεκριμένο, καθίσαμε μπροστά του κοιτάζοντας το άπειρο, ψαχουλέψαμε τα πάντα, αποφασίσαμε ότι δεν θέλουμε τίποτα, το κλείσαμε, και μετά από λίγα λεπτά, να ‘μαστε πάλι μπροστά του.

*Έχουμε υποκριθεί πως καπνίζουμε πουράκι σοκολάτας.

*Έχουμε αρχίσει από την βιασύνη μας να πληκτρολογούμε την διεύθυνση μιας ιστοσελίδας χωρίς να κοιτάζουμε. Μόλις το κάνουμε βλέπουμε πως έχουμε γράψει «ςςς.φαψεβοοκ…».

*Το τηλέφωνο χτυπά και μας ξυπνά, αλλά πρέπει να απαντήσουμε. Βήχουμε για να καθαρίσει η φωνή μας, και απαντάμε παίρνοντας το σοβαρό μας ύφος. Το αποτέλεσμα είναι να ακουγόμαστε σαν μαστουρωμένοι τηλεφωνητές, όσο κι αν προσπαθούμε για το αντίθετο.

*Κοιτάζουμε το ρολόι για να δούμε τι ώρα είναι. Και διαπιστώνουμε ότι δεν προσέξαμε τι ώρα είναι. Και το ξανακοιτάζουμε.

*Συνομιλούμε με κάποιον που μας λέει κάτι σοβαρό (για εκείνον), αλλά μας έρχεται το καταραμένο χασμουρητό. Προσπαθούμε να το πνίξουμε, με αποτέλεσμα να μοιάζουμε σαν να έχουμε κάνει τρία μπότοξ και να έχουμε πάθει εγκεφαλικό στο καπάκι, αλλά νομίζουμε πως κρύψαμε επιτυχώς την νύστα μας.

*Περπατάμε στο πεζοδρόμιο, προσπαθώντας να πατήσουμε μόνο στο εσωτερικό και όχι στο περίγραμμα από τις πλάκες. Αλλά πάντα είναι ακατόρθωτο.

*Έχουμε ψάξει επί πολλή ώρα τα κλειδιά μας,
έχουμε αναστατώσει όλο το δωμάτιο, έχουμε χαλάσει την διάθεσή μας από το βρισίδι, και τελικά τα κλειδιά τα είχαμε εξ αρχής στα χέρια μας.

*Ακούμε ένα τραγούδι στη διαπασών και τραγουδάμε εξίσου δυνατά μαζί του. Ξαφνικά για κάποιο λόγο το τραγούδι σταματά και μένει μόνο ο ήχος από το δικό μας παράφωνο λαρύγγι, και από φόβο μήπως βρίσκεται κάποιος κοντά, επιχειρούμε ένα γρήγορο fade out με παράλληλο σκανάρισμα του χώρου γύρω μας.

*Αγοράζουμε καινούριο κινητό, αλλά αρνούμαστε επί πολλές ημέρες να αφαιρέσουμε την ζελατίνα από την οθόνη του. Όταν όμως το κάνουμε είναι ίσως η πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας.

*Το μενού έχει κοφτό μακαρονάκι, και πάντα προσπαθούμε να περάσουμε όσα περισσότερα μπορούμε στα δόντια του πιρουνιού μας.

*Διαβάζουμε ένα κείμενο ή ένα βιβλίο
, φτάνουμε στο τέλος της σελίδας και διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε καταλάβει τι διαβάζαμε γιατί το μυαλό μας ήταν αλλού, κι έτσι ξαναρχίζουμε από την αρχή.

*Όταν αγοράζουμε ένα καινούριο βιβλίο ή περιοδικό, πρώτα μυρίζουμε τις σελίδες του.

*Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να ξυστούμε όταν μας τσιμπά ένα κουνούπι.
Επειδή δεν μπορούμε να αντισταθούμε, αρχίζουμε να ξύνουμε το δέρμα μας γύρω-γύρω. Τελικά, δεν αντέχουμε και ξύνουμε με μανία το «επίμαχο» σημείο μέχρι να ματώσει. Και φυσικά, σκοτώνουμε το κουνούπι στον τοίχο, αφήνοντάς το εκεί με τα αίματα για παραδειγματισμό.

*Βρισκόμαστε σε ένα club ή ένα bar όπου ο DJ πειραματίζεται με τα όρια των decibel, ενώ κάποιος προσπαθεί να μας μιλήσει, φωνάζοντας μέσα στο αυτί μας. Φυσικά, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, αλλά κουνάμε πάντα καταφατικά το κεφάλι μας και στην συνέχεια λέμε κάτι απροσδιόριστο ως απάντηση, και ο άλλος αντιδρά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

*Πέφτουμε να κοιμηθούμε, αναποδογυρίζουμε το μαξιλάρι για να ξαπλώσουμε από την κρύα πλευρά, αφήνουμε το ένα μας πόδι ξεσκέπαστο και όταν τελικά μας παίρνει ο ύπνος, ξυπνάμε με ένα απότομο τράνταγμα που μας κάνει να σπαρταράμε.

*Αυτό αφορά τις γυναίκες της παρέας: Όλες κάποια στιγμή έχετε σκεφτεί αν ταιριάζει το επώνυμο ενός άνδρα που σας αρέσει με το όνομά σας, κάνοντας πρόβα για το μελλοντικό σας ονοματεπώνυμο.











perierga.gr

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυναικα ικανοποιει 12 αντρες ταυτοχρονα!!!









Δείτε πως ...






Τι φανταστήκατε;;;;; Πορνηρούλια !!!!









lay-out.gr

Οι ατακες της κρισης







Μερικές σοφές ατάκες και αλήθειες σχετικά με την κρίση στη χώρα μας


1. Σκέφτονται να κατέβουν στο Σύνταγμα για διαμαρτυρία οι ληστές και οι λωποδύτες. Κατηγορούν τη κυβέρνηση για μονοπωλιακές τακτικές στο επάγγελμα.
 
2. Γνωρίζω οικογένεια με 2 συνταξιούχους και 2 εργαζόμενους. Που να κάνω καταγγελία;

3. Εχω αρκετά χρήματα για να περάσω μέχρι το τέλος του μήνα. Του προηγούμενου...

4. Η αλήθεια είναι ότι με την παρούσα κυβέρνηση νοιώθω μια ασφάλεια... και μια δίωξη... και μια αντιτρομοκρατική... και μια ΜΑΤ.

5. Tις προάλλες ένα αυτοκίνητο στούκαρε στη βιτρίνα ενός καταστήματος και φώναξε ο καταστηματάρχης: "Επιτέλους, μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί".
6. Σιγά τη ληστεία στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Κόλπο σαν το "λεφτά υπάρχουν" δεν έχει ξαναγίνει.

7. Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό.

8. Αν το κράτος αναλάβει την έρημο Σαχάρα σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου.

9. Μην κλέβετε, μη λέτε ψέματα, μην πουλάτε ναρκωτικά... η κυβέρνηση δε γουστάρει ανταγωνιστές!

10. Τα πραγματα γινονται ολοενα και χειροτερα... χθες περασα απο το Συνταγμα και ειδα τα περιστερια να ταιζουν τους ανθρωπους.

11. Έβγαλα το Δημοτικό. Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Έβγαλα και το Πανεπιστήμιο.
Και τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

12. Όταν κλέβεις το κράτος είναι παράνομο. Όταν σε κλέβει αυτό είναι ... νομοσχέδιο

13. Πώς κλείνεται το ρήμα πτωχεύω;
Εγώ πτωχεύω, εσύ κερδίζεις, αυτός πλουτίζει, εμείς πεινάμε, εσείς τα τρώτε, αυτοί μας πηδ**ε!








piperies.gr

Τα ακριβοτερα ποτα του κοσμου




Θα έδινες ποτέ 160.000 δολάρια για ένα μπουκάλι κρασί που μάλιστα είναι τόσο παλιό που δεν πίνεται; Κι όμως θα κοστίσει κάτι παραπάνω αν αποφασίσεις να συμπληρώσεις την κάβα σου με κάποιο από τα παρακάτω ποτά.

Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne

Πρόκειται για το ακριβότερο κονιάκ του κόσμου. Και όχι μόνο για το περιεχόμενο αλλά και για την συσκευασία του. Η παραγωγή του ξεκίνησε το 1776 και παλαιώνει σε βαρέλια για περισσότερο από 100 χρόνια. Η φιάλη του είναι επενδυμένη με χρυσό 24 καρατίων και πλατίνα, ενώ είναι διακοσμημένο με 6.500 πιστοποιημένα διαμάντια. Τη φιάλη κατασκεύασε ο Jose Davalos και η τιμή της ανέρχεται στα 1.946.000 δολάρια.

La Ley del Diamante (Diamond Sterling) Tequila

Και εδώ πληρώνεις ακριβά τόσο το μπουκάλι, όσο και το ποτό. Η φιάλη είναι κατασκευασμένη στο χέρι και συνεργάστηκαν 32 Μεξικάνοι τεχνίτες γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Πλατίνα και ασήμι σε συνδυασμό με 6.000 διαμάντια διακοσμούν την πιο ακριβή τεκίλα του κόσμου. Όσο για το περιεχόμενο, τριών, έξι και εννέα ετών τεκίλα είναι ανακατεμένες σε ιδανική αναλογία. Η τιμή της φιάλης είναι 1.547.880 δολάρια.

DIVA Premium Vodka

Οι πρώτες ύλες αλλά και η διύλισή της είναι αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Είναι κατασκευασμένη από φυσικό μεταλλικό νερό και έχει αποσταχθεί τρεις φορές. Την πρώτη μέσω πάγου, μετά από σκανδιναβική σημύδα και τέλος από κοκκοποιημένα διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους. Το μπουκάλι της είναι διακοσμημένο από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. Η τιμή της κυμαίνεται περίπου στα 1.060.000 δολάρια και μπορεί ν΄ αλλάξει ανάλογα με τους πολύτιμους λίθους που θέλεις να υπάρχουν στο μπουκάλι σου.




Wine 1787 Chateau Lafite

Είναι τόσο παλιό αυτό το κρασί που οι περισσότεροι αμφιβάλουν στο αν πίνεται. Το Chateau Lafite είχα αγοραστεί αρχικά από τον Thomas Jefferson στην Γαλλία και πουλήθηκε σε δημοπρασία στο Λονδίνο το 1985. Ιδιοκτήτης του πλέον ένας Άγγλος συλλέκτης που έδωσε το ποσό των 160.000 δολαρίων για να το αποκτήσει.

Nun’s Island, 25-Year-Old Pure Pot Still Whisky

Είναι η ακριβότερη ετικέτα ουίσκι που κυκλοφορεί. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε πολλές πληροφορίες γι’ αυτό. Τα μπουκάλια διυλίστηκαν το 19ο αιώνα, ενώ το αποστακτήριο Galway σταμάτησε την παραγωγή και έκλεισε το 1908. Η φιάλη εκτιμάται στην τιμή των 194.660 δολάρια.

Wray and Nephew Rum

Πρόκειται για το πιο ακριβό ρούμι του κόσμου. Είναι φτιαγμένο από τους γνωστούς Τζαμαϊκανούς αποστάκτες Wray και Nephew και εμφιαλώθηκε τη δεκαετία του ’40 και αποτελείται από ένα μείγμα διάφορων ρούμι. Χρονολογείται όμως από 1915. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν μόνο τέσσερα κλειστά μπουκάλια και το κόστος τους είναι 50.630 δολάρια το καθένα.




Perrier-Jouet 2000 Belle Epoque

Ο γνωστός οίκος δημιουργήθηκε το 1811 και πήρε το όνομα του από τον ιδρυτή και τη γυναίκα του. Είναι ένας οίκος που τολμάει να πρωτοπορεί, όπως το 1845 που ήταν ο πρώτος οίκος που κυκλοφόρησε ξηρή σαμπάνια. Έτσι κυκλοφόρησε και τη Perrier-Jouet 2000 Belle Epoque σε περιορισμένη κυκλοφορία φιαλών. Κοστίζει 50.000 ευρώ και η φιάλη της είναι διακοσμημένη με τα γνωστά λουλούδια του οίκου.

Νερό Kona Nigari

Δεν υπάρχουν μόνο ακριβά ποτά, αλλά και ακριβά νερά. Το Kona Nigari παρασκευάζεται στην Ιαπωνία και ένα μικρό μπουκαλάκι κοστίζει περίπου 20 ευρώ. Πρόκειται για αφαλατωμένο νερό με υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα. Το νερό προέρχεται από τις θάλασσες της Χαβάης και αντλείτε από βάθος περίπου 2000 ποδιών. Πολλοί είναι και εκείνοι που του αποδίδουν ιαματικές ιδιότητες.





πηγή: men24.gr

Live μαθημα οργασμου σε Πανεπιστημιο!





Στο πανεπιστήμιο «Northwestern» του Σικάγο, ο καθηγητής John Bailey έκανε διάλεξη με θέμα

τον γυναικείο οργασμό και το σημείο G.

Με μηχανικό βοήθημα μέσα σε τρία λεπτά έφερε τη γυναίκα που συμμετείχε σε πολλαπλό οργασμό και στη συνέχεια ειδικοί συνεργάτες του Bailey με ένα ζευγάρι προχώρησαν σε ζωντανή σεξουαλική επίδειξη, με τη χρήση ερωτικού βοηθήματος.

Η συνέχεια ξεκαρδιστική...

Οι γονείς των παιδιών αντέδρασαν έντονα παρότι είχαν προειδοποιηθεί για το θέαμα, οι προπτυχιακοί φοιτητές… άναψαν για τα καλά και ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Morton Shapiro, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την «κακή κρίση» του καθηγητή Bailey και τόνισε ότι το πανεπιστήμιο ξεκίνησε έρευνα για το ζήτημα.

Εν τω μεταξύ, ο καθηγητής της ψυχολογίας είχε προσκαλέσει και ειδικό παραψυχολόγο, τον Ken Melvoin-Berg και άλλους τρεις βοηθούς του. Ο Bailey παρά τις κατηγορίες θεωρεί ότι απέδειξε αυτό που αποσκοπούσε και πως πρέπει να απελευθερωθεί περισσότερο ο κόσμος από τα …επαρχιώτικα ταμπού, δηλώνοντας με νόημα: «οι φοιτητές είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ενήλικες».

Οι περισσότεροι από τους εκατό φοιτητές που παρακολούθησαν τη διάλεξη, σίγουρα έμειναν ευχαριστημένοι και στο διαδύκτιο έχουν κάνει πασίγνωστα τα μαθήματα με τον συγκεκριμένο καθηγητή, που εν τέλει, ζήτησε συγγνώμη επειδή έβλαψε την φήμη του πανεπιστημίου που εργάζεται…





blog.gr

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

14 απιθανα σεξουαλικα ρεκορ!





Η ερωτική πράξη αυτή καθεαυτή, ο αυνανισμός, ο οργασμός, ακόμη το μέγεθος και η διάρκεια στο σεξ γίνονται συχνά αντικείμενο συζήτησης (και κουτσομπολιού, μη σας πω!) από άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αφού οτιδήποτε σεξουαλικό κυριαρχεί σε κάθε κουβέντα. Ειδικά, μάλιστα, όταν πρόκειται για σεξουαλικά ρεκόρ, τότε τα αίματα ανάβουν! Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι ερευνητές στο αμερικανικό Kinsey Institute και ασχολήθηκαν λίγο παραπάνω με τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων και -κυρίως- με τις δυνατότητες ανδρών και γυναικών στο σεξ και μέχρι πού αυτές φτάνουν. Το αποτέλεσμα; 14 απίστευτες ερωτικές «πρωτιές» θα γίνουν σίγουρα το επόμενο αντικείμενο συζήτησης για όλους, «διεγείροντας… το πνεύμα!

1. Ρεκόρ πατρότητας

Ο Moulay Ismail Ibn Sharif κατέκτησε αυτό το ρεκόρ το 17ο αιώνα όταν καταγράφηκε το τεράστιο νούμερο των 1.042 παιδιών που απέκτησε από ένα χαρέμι 500 γυναικών. Υπήρξε, μάλιστα, ένας πολυάσχολος άντρας, δεδομένου του χρόνου που απαιτούν όλοι αυτοί οι γάμοι, οι βαφτίσεις και -χωρίς αμφιβολία- και κάποιες κηδείες.  Όμως ο δεύτερος άρχοντας από τη δυναστεία των Alaouite του Μαρόκου μάλλον δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού έμεινε γνωστός στη μαροκινή ιστορία ως ο πλέον αγαπητός πατέρας της χώρας!

2. Ρεκόρ μητρότητας

Η γυναίκα που γέννησε τα περισσότερα παιδιά στον κόσμο ήταν μια αγρότισσα από το χωριό Shuya, ανατολικά της Μόσχας. Η εν λόγω κυρία είχε ούτε λίγο ούτε πολύ 27 γέννες στο ενεργητικό της, αφού από το 1725 μέχρι το 1765 γέννησε 16 φορές δίδυμα, 7 φορές τρίδυμα και 4 φορές τετράδυμα! Συγχαρητήρια!

3. Ρεκόρ ηλικίας πατρότητας και μητρότητας

Ο Shaun Steard ήταν12 χρονών όταν έγινε ο νεότερος πατέρας, ενώ η νεότερη μητέρα είναι η 5χρονη(!) Lina Medina από το Περού. Οι φράσεις «χαρά στο κουράγιο τους» ή «από νωρίς στα βάσανα… « ταιριάζουν καλύτερα!

4. Ρεκόρ αυνανισμού

Ανδρών: Σύμφωνα με έρευνες ένας έφηβος μπορεί κατά μέσο όρο να αυνανιστεί 11 φορές την ώρα! Το ρεκόρ, όμως, το κατέχει ένας 28χρονος όπου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών του Κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Σπουδών στην Καλιφόρνια πέτυχε 16 αυνανισμούς μέσα σε 60 λεπτά! Τι σημαίνει αυτό; Δύο πράγματα: Η τσόντα που του
έδωσαν ήταν πολύ καλή και το δεξί του χέρι (ή το αριστερό, δεν ξέρω!) θα το ζήλευε ακόμη και ο Σβαρτζενέγκερ…

Γυναικών: Την ίδια στιγμή σε κάποια διπλανή -προφανώς- αίθουσα στο ίδιο Κέντρο μια 26χρονη κατακτούσε το παγκόσμιο ρεκόρ δίνοντας μια μεγαλειώδη παράσταση 134 πολλαπλών οργασμών μέσα σε μία ώρα. Μόλις ολοκλήρωσε όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, εκτός του επιστάτη, βέβαια, που σκεφτόταν ο δυστυχής: «να δούμε ποιος θα σφουγγαρίσει τώρα…»!

5. Ρεκόρ διάρκειας οργασμού

Ο μέσος όρος διάρκειας ενός ανδρικού οργασμού είναι πέντε με οκτώ δευτερόλεπτα (αρκετά για να φωνάξεις Ελένηηη… ενώ τη λένε Μαρία!). Αντιθέτως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν έναν συνεχή εγκεφαλικό οργασμό που επιστημονικά λέγεται status orgasm. Οι Dr Masters και Johnson το 1966 κατέγραψαν έναν γυναικείο οργασμό που διάρκεσε 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Πριν κάνεις, όμως, όνειρα για να βοηθήσεις τη σύντροφό σου να καταρρίψει το ρεκόρ, μάθε ότι αυτό τον οργασμό τον έχουν συνήθως οι γυναίκες με αυνανισμό!

6. Ρεκόρ απόστασης εκσπερμάτισης

Η μεγαλύτερη μέση απόσταση που μπορεί να τιναχτεί το σπέρμα είναι 20 εκατοστά με ταχύτητα 11 χιλιομέτρων την ώρα. Όμως το ρεκόρ ανήκει σε έναν Γερμανό ονόματι Horst Schultz που έφτασε τα 5,71 μέτρα μήκος, τα 3,76 ύψος και ταχύτητα 16,3 χιλιομέτρων! Γι’ αυτό όταν οι ένοικοι της απέναντι πολυκατοικίας καταλάβαιναν ότι έχει ερωτικό ραντεβού… κατέβαζαν τις τέντες!!!

7. Ρεκόρ ποσότητας σπέρματος

Ο μέσος όρος σπέρματος που παράγεται από έναν φυσιολογικό άνδρα είναι 3,2 ml τη συν 0,4 ml κάθε μέρα που περνάει άνευ εκσπερμάτισης. Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει επίσημα καταγραφεί το 1954 είναι 15 ml.

8. Ρεκόρ επανάληψης ερωτικής πράξης

Οι περισσότεροι άνδρες πετυχαίνουν έναν γρήγορο επαναληπτικό οργασμό πριν ακόμη το «μόριο» μεταβεί εις κατάστασιν χαλάρωσις! Το ρεκόρ, όμως, το έχει ένας 38χρονος που πέτυχε  μέσα σε δύο ώρες 8 ολοκληρωμένους οργασμούς. Από πότε, άραγε, είχε να συνευρεθεί ερωτικά!!!

9. Ρεκόρ κατάποσης σπέρματος

Mία όχι και τόσο γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός, η Michelle Monaghan είναι η επίσημη κάτοχος του ρεκόρ της πιο διψασμένης για σπέρμα γυναίκας! Το 1991 σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες αφαίρεσαν από το στομάχι της 457 γραμμάρια σπέρμα (είχε δυσπεψία, μάλλον!). Και όταν… ξεσούρωσε «χτύπησε» άλλο ένα «μισόκιλο» σε παρακείμενο λόχο!

10. Ρεκόρ μήκους  πέους

Ο Δρ. Robert Dickinson το 1913 μέτρησε το πέος ενός άντρα που είχε μήκος 34,3 εκατοστά και πάχος 15,8 εκατοστά . Μα καλά, τι τον τάιζε αυτόν η μάνα του; Σανό; Αντιθέτως τα 2,6 εκατοστά μήκος που καταγράφηκαν από ερευνητές θεωρούνται μέχρι σήμερα αρνητικό ρεκόρ. Βέβαια στην Κίνα αυτός μπορεί να θεωρείται… προικισμένος!

11. Ρεκόρ στύσης

Η ταχύτητα με την οποία κάποιος προσεγγίζει πλήρη στύση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Για παράδειγμα, πόσα ποτά έχεις πιει πριν, αν η γυναίκα έχει που είσαι μαζί της έχει μουστάκι ή αν τα οπίσθιά της θυμίζουν αθηναϊκό δρόμο από τις πολλές λακκούβες και τα σαμαράκια! Αστειεύομαι! Όμως το 1948 καταγράφηκαν από ερευνητές μερικοί άνδρες που είχαν πλήρη στύση σε 3-5 δευτερόλεπτα. Σκέψου να σου λυθούν τα κορδόνια μπροστά τους! Θα ψάχνεις να βρεις γιατί όταν σκύβεις αντί να πονάει η μέση σου πονάει
ο πισινός σου!!!

12. Ρεκόρ μεγέθους όρχεων

Σύμφωνα με το συγγραφέα του βιβλίου «Ιδανικός Γάμος» Τ. Η. Van de Velde ο μέσος όρος της διαμέτρου των ενήλικων όρχεων είναι 2- 2,5 εκατοστά . Όσο τα μπαλάκια του πινγκ πονγκ, δηλαδή. Στην Αφρική, όμως, έχει καταγραφεί το ρεκόρ των μεγαλύτερων όρχεων που φτάνει τα 76 εκατοστά διάμετρο! Όσο τα «μπαλάκια» του Κινγκ Κονγκ, δηλαδή!

13. Ρεκόρ ερωτικών επαφών

Το εξωφρενικό νούμερο των 52.000 ερωτικών συνευρέσεων κατάφερε να ξεπεράσει ο κάτοχος του ρεκόρ, ο οποίος έκανε σεξ τουλάχιστον 33 φορές την εβδομάδα για περίπου 30 χρόνια! Ε, μετά κάποιο πρόβλημα στο περπάτημα θα το είχε!

14. Ρεκόρ ερωτικών επαφών σε μία μέρα

Με 919 άνδρες ήρθε σε επαφή η Lisa Sparxxx, γνωστή Αμερικανίδα πορνοστάρ, κατακτώντας το παγκόσμιο ρεκόρ. Η σέξι ηθοποιός πέτυχε το στόχο της κατά τη διάρκεια του «Eroticon» το 2004, στο τρίτο ετήσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα Gangbang.






perierga.gr

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Sites γνωριμιων περα απο καθε φαντασια





Αν πιστεύεις πώς τα site γνωριμιών είναι το κατάλληλο μέσο να προσεγγίσεις το άλλο φύλο, όμως έχεις κάποιες... "ιδιαιτερότητες", έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις. Εντάξει, μπορεί να μη σε αφορά προσωπικά, σίγουρα όμως δε γνώριζες ότι υπάρχει ιστοσελίδα γνωριμιών μόνο για καπνιστές μαριχουάνας...

Δες ό,τι πιο περίεργο dating site κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!

Θέλω κάποιον να μου μοιάζει
Όσοι γνώριζαν για πρώτη φορά το σύζυγό της τον περνούσαν για... αδερφό της. Η ομοιότητά της Christina Bloom με τον άντρα της δεν την πτόησε. Αντίθετα, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας γνωριμιών για όσους έχουν "ταιριαστά" χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιώντας λογισμικό χαρτογράφησης προσώπου, το findyourfacemate.com  ελέγχει τα μάτια, τα αυτιά, τις μύτες, το στόμα και τις γωνίες κάθε φωτογραφίας, βρίσκοντας το ταίρι της σε αυτήν που της μοιάζει περισσότερο.



Για άσχημους και μόνο

Mπορεί η ομορφιά να είναι υποκειμενική, παρ' όλα αυτά κάποιοι θεωρούν ακράδαντα πώς ανήκουν στην κατηγορία των άσχημων ανθρώπων. Κάτι τέτοιο δε σημαίνει βέβαια πώς και αυτοί δεν έχουν ευκαιρία στον... έρωτα. Μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών theuglybugball.com που πρωτοξεκίνησε στην Βρετανία, οι άνθρωποι με την "αμφισβητήσιμη ομορφιά" μπορούν να αναζητήσουν το έτερόν τους ήμισυ και στη συνέχεια να βγουν ραντεβού.




Οι εικονιζόμενοι στην φωτογραφία γνωρίστηκαν στο συγκεκριμένο site, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και αρραβωνιάστηκαν μέσα στο 2010. 'Ένα χρόνο μετά χώρισαν.

Και οι καπετάνιοι έχουν τα τυχερά τους

Είστε καπετάνιος αλλά θέλετε έναν άνθρωπο που να σας στηρίζει, να σας καταλαβαίνει και να σας κρατά "στενή" συντροφιά; Ένα site ειδικά φτιαγμένο για τις ανάγκες σας θα ταράξει τα νερά στη μοναχική ζωή σας (δε το λέμε εμείς,αλλά η ιστοσελίδα!)

Η φόρμα αναζήτησης είναι άκρως ενδιαφέρουσα καθώς διακρίνει τρία γένη: αρσενικό, θηλυκό και... "καπετάνιος"!

Όταν τα ΣΜΝ "ενώνουν" τον κόσμο

Για να μην αισθάνονται περιθωριοποιημένα, τα άτομα με ΣΜΝ (σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα) μπορούν να βρουν το ταίρι τους στο stdmatch.net. Όπως γράφουν πολλά από τα μέλη "η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην αδράξεις κάθε ευκαιρία".

Ένα καλό κορίτσι για το (μοναχό)γιόκα μου

Ήθελε πολύ να βρει μια κοπέλα από σπίτι για τον γιο της και τα κατάφερε. Η 63χρονη Geri Brin σκέφτηκε να βάλει μια νέα κατηγορία στην lifestyle ιστοσελίδα της faboverfifty.com προκειμένου να διαδώσει παντού τα χαρίσματα του 31χρονου γιου της. Σε αυτήν, η κάθε μαμά θα μπορούσε να γράψει μερικά στοιχεία για το παιδί της (είτε για το εγγόνι, ανηψάκι της). Φυσικά, με πάσα ειλικρίνεια...



"Η ζωή είναι μικρή, κάνε μια εξωσυζυγική σχέση"


Μπορεί στη γυναίκα του να κάνει δώρο μια ανθοδέσμη ή μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για ξεκάρφωμα, όμως κρυφά μπαίνει στο ashleymadison.com για να βρει το επόμενο ταίρι του. Γιατί για κάποιους οι αγκαλιά της γυναίκας τους δεν είναι αρκετή. Και όπως διατυμπανίζει το site στην αρχική του σελίδα αυτοί οι "κάποιοι" είναι πολλοί. (12,670.000 ανώνυμα μέλη)



"Δωρητές" στήθους

"Ένα πρωτοποριακό site που επιτρέπει στους άντρες να δωρίσουν χρήματα σε γυναίκες, βοηθώντας τις να κάνουν μια εγχείριση αυξητικής στήθους", αναφέρει το αμερικανικο BBC για το ευρέως γνωστό myfreeimplants.com (τουλάχιστον στους πλαστικούς χειρουργούς που βρίσκουν σταθερή πελατεία). Όσοι γίνουν χορηγοί στο "όνειρο" χιλιάδων κοριτσιών που έχουν γίνει μέλη, θα έχουν την τιμή να τις γνωρίσουν. Για αρχή...

Ας στρίψουμε

Για όσους καπνίζουν μαριχουάνα αλλά θέλουν... παρέα, το 420dating.com είναι αυτό που χρειάζονται. Η μόνη προϋπόθεση για τα επίδοξα μέλη είναι να έχουν κλείσει τα 19.

Τα παράξενα sites γνωριμιών δε σταματούν εδώ, καθώς υπάρχουν σελίδες που απευθύνονται σε αγρότες (για μέλη μόνο από Καναδά), σε όσες επιθυμούν άντρα με μουστάκι αλλά και στους απανταχού σπασίκλες!

Μπα, θα προτιμήσουμε το κλασικό ραντεβού...





cosmo.gr

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Tα 10 απο τα πιο περιεργα δωρα για του Αγιου Βαλεντινου





Στους μοναδικούς τρόπους που έχεις σκεφτεί να πεις "Σ αγαπώ" του Αγίου Βαλεντίνου, πρόσθεσε κι έναν ακόμη. Αυτόν τον διασκεδαστικό τρόπο να μοιραστείς την αγάπη σου.

Ο καθένας έχει τον τρόπο του να λέει "Σ αγαπώ". Λουλούδια, δώρα, γλυκά. Το σημαντικότερο είναι να μην το ξεχνάει. Την ημέρα των ερωτευμένων πάντως μπορείς να γιορτάσεις και με χιούμορ.

1. Μαξιλαροθήκη "Σ' αγαπώ": Σου θυμίζει να μην ξεχνάς να το λες κάθε πρωί, κάθε βράδι, κάθε μέρα.




2. T - Shirt - μετρητής "Σ΄αγαπώ": Αγοράζεις ένα για σένα και ένα για την αγάπη σου. Όποτε είστε κοντά ο ένας στον άλλον, οι καρδιές φωτίζουν. Όταν είστε μακριά, φυσικά και σκοτεινιάζουν. Σιγά, τώρα, που η αγάπη σου θα κολλήσει στον πομπό που πρέπει να κουβαλάς μαζί...



3. Μπανιέρα σε σχήμα καρδιάς: Ξέρεις ότι οι συνηθισμένες μπανιέρες είναι πολύ άβολες για δύο. Φέτος πρέπει να κάνεις αυτό το δώρο σε σένα και στην αγάπη σου.



4. Βιβλίο "50 σύντροφοι χειρότεροι από τον δικό σου":΅Ένας από τους τρόπους να σε εκτιμήσει όσο σε έχει. Τα γραπτά μένουν.



5. Μαξιλάρι - καρδιοχτύπι: Χάρισες την καρδιά σου, αλλά κράτησες το καρδιοχτύπι. Τώρα, μπορείς να βάλεις αυτό το μαξιλάρι πάνω στην καρδιά σου και να το δώσεις να χτυπάει εκεί που θες.



6. Το κουδούνι του σεξ: Ένας χτύπος: Είμαι σε τέτοια διάθεση. Δύο χτύποι: Μην αργείς. Τρεις χτύποι: Η παράσταση θα αρχίσει ακόμα κι αν δεν έρθεις.



7. Η κούπα - βέρα: Τσέκαρε αν είναι έτοιμος ή έτοιμη για δέσμευση.



8. Ρολόι: κάθε λεπτό μαζί, μία σημείωση, μία ώρα, για μια ζωή;



9. For Him και For Her κλειδοθήκες τοίχου: Έτσι ποτέ δεν θα σου ξαναπάρει τα κλειδιά σου



10. For Him και For Her μαξιλάρια όταν είστε μακριά ο ένας από τον άλλον και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε.









cosmo.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More