Σάββατο 16 Απριλίου 2011

«Τρελή» αγελάδα νομίζει ότι είναι… άλογο!

Όταν οι γονείς της Regina Mayer καταρράκωσαν
τις ελπίδες της να αποκτήσει άλογο, η 15χρονη κοπέλα δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι, έστρεψε το ενδιαφέρον της στην αγελάδα της οικογένειας με το όνομα Luna, προκειμένου να εκπληρώσει τα όνειρά της για ιππασία.





Ύστερα από πολλές ώρες προπόνησης και φροντίδας, τα αποτελέσματα ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακά. Πλέον, οι δυο τους, όχι μόνο πηγαίνουν βόλτες στην γερμανική εξοχή, κοντά στα Αυστριακά σύνορα, αλλά το μεγαλόσωμο ζώο έχει εκπαιδευτεί να πηδάει μέχρι και αυτοσχέδια εμπόδια.






Η Regina, αστειευόμενη, είπε: «Είναι πραγματικά απίστευτο, νομίζει ότι είναι άλογο!». Η μοναδική αυτή φιλία του ζώου με την κοπέλα ξεκίνησε περίπου δυο χρόνια πριν, λίγο καιρό αφότου είχε γεννηθεί η Luna. Πρώτα ξεκίνησαν με κάποιες μικρές βόλτες, ενώ στη συνέχεια η Regina της αγόρασε μέχρι και σέλα!












Η Regina και η Luna Πλέον περνάνε σχεδόν όλα τα απογεύματα μαζί, από τη στιγμή που η 15χρονη κοπέλα γυρίζει από το σχολείο, συνήθως μέχρι αργά το βράδυ. «Με βλέπει σαν την μαμά της» λέει όλο περηφάνια η 15χρονη κοπέλα, η οποία μάλιστα απευθύνθηκε μέχρι και σε ειδικό για να τη βοηθήσει.












Το ζώο είναι σε θέση να καταλαβαίνει λέξεις όπως «ξεκίνα» και «σταμάτα», αλλά δεν είναι πάντα πρόθυμο να υπακούσει. «Κάποιες φορές είναι πολύ πεισματάρα, και κάποιες άλλες πραγματικά αξιαγάπητη» λέει η Regina για την πανέξυπνη αγελάδα της.









Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πως βαζουν ψευτικους κομπαρσους σε ταινιες; (Photos)



Να που ακόμη και μια φουσκωτή κούκλα μπορεί να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο… Όταν το budget μιας ταινίας δεν επιτρέπει την πρόσληψη 800 κομπάρσων ή την χρήση ακριβών εφε, τότε μερικές εκατοντάδες φουσκωτές κούκλες μπορούν να δώσουν μια οικονομική λύση. Δείτε το πως!


πηγή otherside 

Τα πιο τρομακτικα μουσεια του κοσμου!



ΔΕΙΤΕ: Εικόνες που σοκάρουν!

Αν βλέπετε μανιωδώς θρίλερ χωρίς να έχετε εφιάλτες τη νύχτα, τότε μπορείτε άφοβα να επισκεφθείτε τα παρακάτω μουσεία!

Νούμερο 7: Το Μουσείο της Μούμιας


Το Μεξικό φιλοξενεί το Μουσείο της Μούμιας κάτω από το νεκροταφείο της πόλης Γουαναχουάτο. Πάνω από 100 μούμιες εκτίθενται στο μακάβριο αυτό μουσείο.





Νούμερο 6: Οι κατακόμβες των Καπουτσίνων
Το 1599, οι καπουτσίνοι μοναχοί ανακάλυψαν ότι οι κατακόμβες τους στη Σικελία, περιείχαν ένα μυστηριώδης συντηρητικό που βοήθησε στην μουμιοποίηση των νεκρών. Έτσι, περισσότερα από 8.000 άτομα θάφτηκαν εκεί.





Νούμερο 5: Ψυχιατρικό μουσείο Glore


Το αποτέλεσμα της θεραπείας διανοητικών παθήσεων από ασθενείς του ψυχιάτρου George Glore τη δεκαετία του '60 στο Μιζούρι των ΗΠΑ.



 

Νούμερο 4: Μουσείο εμμηνόρροιας και γυναικείας υγείας


Για πολλούς άνδρες αυτό το Μουσείο στη Μέριλαντ είναι αρκετά αηδιαστικό! Ειδικά όταν αντικρίζεις φορέματα φτιαγμένα από ταμπόν!





Νούμερο 3: Μουσείο Vent HavenΟι λάτρεις της εγγαστριμυθία μπορούν να επισκεφθούν το συγκεκριμένο μουσείο στο Κεντάκι των ΗΠΑ. Κάποιοι βέβαια μπορεί να ανατριχιάσουν όταν βρεθούν 750 τέτοιες κούκλες!




Νούμερο 2: Το Μουσείο Φαλλού στην ΙσλανδίαΑν είστε αρκετά ντροπαλοί, μην κάνετε τον κόπο! Στα εκθέματα περιλαμβάνονται 204 φαλλοί που ανήκουν σε 45 διαφορετικά είδη οργανισμών.



 

Νούμερο 1: The Mutter Museum
 της Πενσυλβάνια

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μουσείο ανατομίας! Εκεί μπορείτε να αντικρίσετε από κομματιασμένα ανθρώπινα κεφάλια μέσα σε βάζο μέχρι διατηρημένα ανθρώπινα μέλη.



πηγή newsbeast

19χρονη γιγαντας (Photos)


Αυτό το κορίτσι από την Ταϊλάνδη είναι μόλις 19 ετών, αλλά το ύψος της την καθιστά την ψηλότερη νεαρή κοπέλα στον κόσμο. Η Malee Duangdee έχει ύψος 2,08 μέτρα και βάρος 127 κιλά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι ψηλότερη και από την Elisany Silva, που ήταν κάτοχος του ρεκορ μέχρι τώρα.

Το γεγονός πως δεν θα είναι συνηθισμένη φάνηκε από τα 9 της χρόνια, όπου ξεχώριζε απ’ όλα τα κορίτσια της ηλικίας της κι έτσι η μητέρα της την πήγε στο γιατρό, ώστε να διαπιστώσει το γιατί. Οι γιατροί που εξέτασαν το κορίτσι, βρήκαν έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος πίεζε ένα συγκεκριμένο νεύρο που προκαλούσε ορμονική αστάθεια με αποτέλεσμα η Malee να ψηλώνει όλο και περισσότερο!
Δυστυχώς όμως δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα του μικρού κοριτσιού, αφού λόγω του όγκου έχασε και την όραση της.
Όπως δήλωσε η ίδια: «Νιώθω σαν φρικιό, αφού οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν και μου έβγαζαν άσχημα παρατσούκλια. Απ’ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι υπερβολικά ψηλή και η λήψη φαρμάκων είναι μέρος της καθημερινότητας μου. Θα ήθελα να είμαι σαν τα υπόλοιπα κορίτσια, όμως ποτέ μου δεν είχα κάποιο αγόρι και δεν νομίζω ότι θα κάνω ποτέ την δική μου οικογένεια»


πηγη otherside 

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Eιδη φιλιων ...δοκιμαστε τα!



Τα φιλιά είναι ο πιο απλή πράξη ρομαντισμού! Όσο πιο αισθησιακό είναι ένα φιλί, τόσο πιο πολύ μας ανάβει. Τα φιλιά είναι υπέροχα και υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη φιλιών. Δείτε παρακάτω μια ποικιλία από φιλιά και αν σας εξάψουν τη φαντασία, δοκιμάστε τα...

Πεταχτό: Βιαστικά ακουμπάμε τα χείλη. Αν και τις περισσότερες φορές καταλήγουμε στη μύτη.

Γαλλικό Φιλί: Τα χείλη ακουμπάνε, το στόμα ανοίγει και εξερευνούμε ο ένας τον άλλον με τη γλώσσα.

Φιλί – Πεταλούδα: Πλησιάζετε τα πρόσωπα μέχρι να ακουμπήσουν οι βλεφαρίδες, τις ανοιγοκλείνετε συνεχώς μέχρι να πετάξετε στον αέρα. Αν το κάνετε καλά, η αίσθηση ότι έχετε φτερά και πετάτε θα ταιριάζει με το φτερούγισμα της καρδιάς σας.

Φιλί στο μάγουλο, για πρώτο ραντεβού είναι ότι πρέπει: Ένα απαλό, ευγενικό φιλί ακουμπώντας ελαφρά τους ώμους του άλλου προσώπου, «βουρτσίζουμε» απαλά τα χείλη στο μάγουλο.

Φιλί Διακόπτης: Φιλήστε το άνω χείλος του συντρόφου σας, ενώ αυτός φιλάει το κάτω χείλος.

Πιπιλιά: στόχος δεν είναι να ρουφήξετε το αίμα του συντρόφου σας, αλλά να αφήσετε ένα σημαδί, ώστε την επόμενη μέρα να θυμάται πως όλο αυτό δεν ήταν όνειρο (μην πέσετε τόσο χαμηλά και το κάνετε από ζήλια, θέλωντας να τη σφραγίσετε)

Μετωπικό φιλί: Ένα μητρικό φιλί ή το όχι πια σεξ, μόνο φίλοι.

Λοβο-φιλί: Ρουφάτε απαλά το λοβό του αυτιού και τον πιπιλάτε χωρίς αγενείς θορύβους, γιατί θα την/τον κουφάνετε!

Φιλί – Λιώσιμο: Πειραματιστείτε και διασκεδάστε με αυτό το φιλί. Βάλτε ένα μικρό κομμάτι πάγου στο στόμα σας και ανταλλάξτε το στόμα με στόμα, με τη βοήθεια της γλώσσας. Είναι ένα ερωτικό και αισθησιακό φιλί, ό,τι πρέπει για καλοκαίρι.

Μακαρονάτο φιλί: Παίρνετε ένα μακαρόνι και το κρατάτε με τα χείλη σας, δίνετε την άλλη άκρη στο σύντροφο σας και ρουφήξτε ταυτόχρονα, μέχρι να πλακωθείτε για το ποιος θα φάει καλύτερα...

Ζεστό και κρύο φιλί: Γλείψτε τα χείλη της για να γίνουν καυτά και έπειτα φυσήξτε απαλά (δεν ανάβουμε φωτιά... φυσάμε απαλά). Όλο αυτό θα την κάνει να νιώσει μια σεξουαλική έκρηξη.

Φιλί στο λαιμό: Ροκανίστε απλά πάνω-κάτω το λαιμό του συντρόφου σας και τελειώστε με ένα φιλί στα χείλη.

Δαγκωτό φιλί: Είναι ένα φιλί πάθους. Δαγκώστε τα χείλη και το λαιμό, αλλά μην είστε άγριοι, μπορεί να την πληγώσετε.

Κρυφό φιλί: Πάτε από πίσω της/του, αγκαλιάστε την/τον, ώστε να ξαφνιαστεί και φιλήστε την/τον στον ώμο. Έτσι θα της/του δείξετε πόσο την/τον αγαπάτε...

Υγρό φιλί: Πιείτε λίγο από το αγαπημένο σας ποτό κρατώντας τη γεύση του στα χείλη σας, φιλήστε τον σύντροφο σας και να είστε σίγουροι ότι θα το απολαύσει.

Ψιθυριστό φιλί: Ψιθύρισε γλυκά ακαταλαβίστικα λόγια στο αυτί του συντόφου σας και αν και δεν θα βγάλει νόημα θα ερεθιστεί από την ερωτική σας διάθεση.

Γελαστό φιλί: Λέτε κάτι αστείο και φιλάτε ενώ ταυτόχρονα γελάτε... Παίξτε με τα χείλη και διασκεδάστε το!

Φιλί αλα σκούπα: Καθώς φιλάτε με ανοιχτό το στόμα, ρουφήξτε απλά σαν να ρουφάτε τον αέρα από το στόμα του συντρόφου σας. Αυτό είναι ένα παιχνιδιάρικο φιλί.

Φιλί ξυπνητήρι: Καθώς ο σύντροφος σας δεν έχει καλά-καλά ξυπνήσει αρχίστε να φιλάτε με πολλά γλυκά φιλάκια στα μάγουλα μέχρι να φτάσετε στα χείλη. Σίγουρα είναι ο πιο γλυκός τρόπος για ένα ευχάριστο ξύπνημα...


πηγή lateandlive

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Το διακριτικο κλεψιμο ενος πολιτικου

Βρέθηκε ο πολιτικός που ξεπερνά σε λαμογιά τους Έλληνες πολιτικούς. Πρόκειται για τον πρόεδρο της Τσεχίας ο οποίος δε διστάζει να κλέψει επιδέξια μπροστά στις κάμερες ένα στυλό που του έδωσαν για να υπογράψει (Vid)

 
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο πρόεδρος της Τσεχίας, Βάλκαλ Κλάους, να "σουφρώνει" μια πένα σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Χιλής Σεμπαστιαν Πινέρα.
Τα πλάνα από την επίσκεψη  ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την το κρατικό κανάλι της Τσεχίας την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Λατινική Αμερική.
Ένας εκπρόσωπος του Κλάους προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δήλωσε αμέσως μετά το συμβάν "Συνηθίζεται  όλα τα μέλη ξένων αντιπροσωπειών που έρχονται στην Πράγα να τους κάνουμε τέτοιου είδους δώρα".


 πηγη: news247

Γονεις της χρονιας

Γονείς της χρονιάς (1)
Οι υποψηφιότητες δεν σταματούν ποτέ! Δείτε ένα ακόμη φωτογραφικό αφιέρωμα με γονείς για τους οποίους θα έπρεπε να θεσπιστεί νόμος απαγόρευσης της… τεκνοποίησης!
Γονείς της χρονιάς (2)
Γονείς της χρονιάς (3)
Γονείς της χρονιάς (4)
Γονείς της χρονιάς (5)
Γονείς της χρονιάς (6)
Γονείς της χρονιάς (7)
Γονείς της χρονιάς (8)
Γονείς της χρονιάς (9)
Γονείς της χρονιάς (10)
Γονείς της χρονιάς (11)
Γονείς της χρονιάς (12)
Γονείς της χρονιάς (13)
Γονείς της χρονιάς (14)
Γονείς της χρονιάς (15)
Γονείς της χρονιάς (16)
Γονείς της χρονιάς (17)
Γονείς της χρονιάς (18)
Γονείς της χρονιάς (19)
Γονείς της χρονιάς (20)

πηγη: otherside

9χρονο Κοριτσι σηκωνει 88 κιλα! (video)



Είναι μόλις 9 χρονών και σηκώνει 88 κιλά.

Και όμως είναι αληθινό! Αυτή η πιτσιρίκα, η Ναόμι Κάτιν πάει δημοτικό ακόμα, αλλά  έχει τη δυνατότητα να σηκώσει 3 συμμαθητές της. Ή κάπου τόσους, περίπου.
Στο βίντεο που βλέπεις μάλιστα, προσπάθησε να σηκώσει και παραπάνω κιλά στην τέταρτη προσπάθεια της, αλλά δεν τα κατάφερε.



Κάτι που λέει πως όταν μεγαλώσει, θα έχει ήδη βρει με πιο άθλημα θα ασχοληθεί για να τα βγάλει πέρα.


πηγη:  yupi.gr

Απιθανες γκαφες & ατυχηματα Μαρτιου 2011 (Βιντεο)

Απολαύστε ένα βιντεάκι διάρκειας περίπου 8 λεπτών με τις πιο απίθανες γκάφες και αστεία ατυχήματα του Μαρτίου!

Οι πιο παρξενες μηνυσεις στον κοσμο


Ώρες ώρες οι μηνυτές έχουν πολύ πλάκα. Κινούνται νομικά εναντίον όχι μόνο ανθρώπων αλλά και… υπερφυσικών δυνάμεων. Άλλοι πάλι ενώ φταίνε ψάχνουν τρόπο να βγουν κι από πάνω. Οι ακόλουθες περιπτώσεις είναι κυριολεκτικά για γέλια.

  • Μήνυση για το γιουχάισμα
Ο τενόρος Roberto Alagna αποφάσισε να κάνει μήνυση στην όπερα του Μιλάνο γιατί το ακροατήριο τον… γιουχάισε! Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στην Σκάλα του Μιλάνο και παρά το ότι όπως λέει ο ίδιος έκανε καλή ερμηνεία ο κόσμος άρχισε τα γνωστά «ου». Και τι φταίει η όπερα; Σύμφωνα με τον τενόρο, απέτυχε να προστατεύσει έναν άνθρωπο που βρέθηκε σε κίνδυνο! Ισχυρίστηκε ακόμα ότι έπεσε η γλυκόζη στο αίμα του εξαιτίας των αποδοκιμασιών!
  • Δεν με ψάχνουν οι φίλοι μου; Μήνυση
Ο Antony Michaels είχε γραφτεί στο classmates.com ένα site κοινωνικής δικτύωσης σαν το facebook με την διαφορά πως αν και η περιήγηση είναι δωρεάν για να μπορείς να επικοινωνείς με άλλους πρέπει να πληρώνεις συνδρομή. Κάποια στιγμή του ήρθε ένα μήνυμα από το site που έλεγε ότι τον αναζητούσαν παλιοί συμμαθητές του. Έτσι πλήρωσε συνδρομή 15 δολαρίων ώστε να μπορέσει να δει ποιοί είναι και να μιλήσει μαζί τους. Μετά την απομάκρυνση από το… ταμείο ανακάλυψε ότι δεν τον είχε αναζητήσεις κανείς. Αποτέλεσμα; Να κάνει μήνυση στο site.
  • Νομικά… αριστουργήματα
Αν κι έγκλειστος στις φυλακές του Κεντάκι, ο Jonathan Lee Riches κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες γιατί έκανε τις πιο κουφές… μηνύσεις. Τι έκανε αυτός μετά; Μήνυση στο Γκίνες! Ο ίδιος δήλωσε ότι «το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες δεν έχει κανένα δικαίωμα να δημοσιεύει την δουλειά μου, τα νομικά μου αριστουργήματα». Και ποια ήταν τα… αριστουργήματα του; Έχουμε και λέμε: ήταν μηνύσεις εναντίον του Τζορτζ Μπους, των Σομαλών πειρατών, της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, της Μάρθας Στιούαρτ, του Πλάτωνα, του Νοστράδαμου, του Τζίμι Χόφα, των Βουδιστών μοναχών, του πύργου του Άιφελ και άλλων!
  • Αποζημίωση γιατί ανακάλυψε ο άντρας της ότι τον απατούσε
Η Γκαμπριέλα Νάγκι από το Τορόντο του Καναδά διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Ο άντρας της κάποια στιγμή ανακάλυψε το τι συνέβαινε όπως γίνεται συχνά τα τελευταία χρόνια: από τον λογαριασμό του κινητού. Παρατήρησε ότι καλούσε συχνά και για ώρα ένα συγκεκριμένο αριθμό. Το έψαξε, ανακάλυψε όλη την αλήθεια και φυσικά μετά την χώρισε. Η αντίδραση της Γκαμπριέλα ήταν να κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας θεωρώντας την υπεύθυνη για το διαζύγιο της! Και τι ζήτησε; Μόλις 600.000 δολάρια!
  • Ο άνθρωπος που έκανε μήνυση στο σατανά
Την σχετικά πρόσφατη περίπτωση του ανθρώπου που έκανε μήνυση στον Θεό την έχετε λίγο πολύ ακουστά. Δεν ήταν όμως τόσο πρωτότυπη όσο μπορεί να νομίζετε. Τον είχε προλάβει το 1971 ο Gerald Mayo ο οποίος είχε μηνύσει τον σατανά για όλα τα δεινά της ζωής του. Ο πρόεδρος απέρριψε την υπόθεση επικαλούμενος το ότι δεν ήταν στην δικαιοδοσία του.
Πηγή: NewsBeast.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More