Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Της εδωσαν 12 ωρες ζωης και ζει... 105 χρονια

Μέχρι και τον θάνατο κατάφερε να ξεγελάσει μία Βρετανίδα, η οποία «πάτησε» τα 105 χρόνια ζωής αν και οι γιατροί έλεγαν ότι θα ζήσει 12 ώρες μετά την γέννησή της!

Η Lillie Arnold και η δίδυμη αδερφή της γεννήθηκαν το 1906. Λόγω σοβαρής ασθένειας, η αδερφή της έφυγε από τον κόσμο, ενώ οι γιατροί είπαν στους γονείς τους ότι η Lillie δεν θα ζoύσε περισσότερο από μία ημέρα.
Η Βρετανίδα γιαγιά, όμως, διέψευσε την επιστήμη: όχι μόνο έζησε περισσότερο από μία ημέρα, αλλά και περισσότερο από έναν αιώνα, αφού γιόρτασε τα 105α της γενέθλια!

«Ήταν πάντα υγιής! Δεν μπορώ να θυμηθώ να υπήρξε ποτέ σοβαρά άρρωστη. Είναι τόσο δυνατή και αποτελεί έμπνευση για όλους εμάς», δηλώνει η ανιψιά της, Sylvia Roberts, ενώ η ίδια αποδίδει την μακροζωία της στο ότι δεν έχει πιει ποτέ ούτε σταγόνα αλκοόλ και, μάλιστα, παρά το ότι εργάστηκε ως σερβιτόρα σε παμπ!

Η κα. Arnold, πάντως, θα ήθελε πολύ να μπορούσε να την δει ο γιατρός που έκανε την σοκαριστική πρόβλεψη και να του πει ότι δεν έζησε μόνο 12 ώρες, αλλά... 919.800 και συνεχίζει!!!

πηγη:  star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More