Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Καποιοι βλεπουν κρυφα μηνυματα στο logo του "Λονδινο 2012"!


Το λογότυπο που βλέπετε, είναι το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Λονδίνο το 2012. Από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα,  έχει δεχθεί έντονη κριτική και έχει χαρακτηριστεί από κακόγουστο, μέχρι εξωφρενικά ακριβό - λέγεται ότι κόστισε περίπου 650.000 δολάρια!
"Κρύβει" τη λέξη ΣΙΩΝ, λένε οι Ιρανοί!
  Στις επικρίσεις έρχεται τώρα να προστεθεί και εκείνη που λέει ότι το logo του "Λονδίνο 2012", κρύβει μέσα του "μηνύματα"! Αυτήν την άποψη εξέφρασε στον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, η  Τεχεράνη, υποστηρίζοντας ότι με τον τρόπο που αναγράφεται το "2012" στο λογότυπο, μπορεί να σχηματίσει κανείς τη λέξη "Ζion", δηλαδή "Σιών".
Τι λέει η Τεχεράνη και τι απαντά το Λονδίνο
  "Η χρήση της λέξης Σιών για τη δημιουργία του λογότυπου των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 είναι μία εντελώς εξωφρενική πράξη", διαμαρτυρήθηκε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Ιράν Μοχάμαντ Αλιαμπαντί, σε επιστολή του προς τον Ζακ Ρογκ."Δυστυχώς, όλοι μας βλέπουμε ότι οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι αντιμέτωποι με μια σοβαρή πρόκληση που δημιουργήθηκε από το ρατσιστικό πνεύμα ορισμένων. Αν η ΔΟΕ δεν πάρει μέτρα για να επιλύσει αυτό το ζήτημα, θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμμετοχή αρκετών χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, που επιμένει σε μια σειρά αρχών και αξιών", κατέληξε.

   Οπως ήταν φυσικό, η Οργανωτική Επιτροπή του Λονδίνου, απάντησε άμεσα και αφού αναρωτήθηκε γιατί αυτή η παρέμβαση γίνεται 3 χρόνια μετά τη δημοσιοποίηση του logo και 1,5 μόλις χρόνο πριν από το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού, πρόσθεσε: "Το λογότυπο του Λονδίνου 2012 αντιπροσωπεύει το έτος 2012 και τίποτα άλλο".
Τι σημαίνει η λέξη "ΣΙΩΝ" (ZION)
   "Σιών", είναι το όνομα ενός λόφου της Ιερουσαλήμ, στον οποίο σύμφωνα με τις χριστιανικές παραδόσεις έγιναν ο Μυστικός Δείπνος και το Μυστήριο της Θείας  Ευχαριστίας, αλλά και η Επιφοίτηση του Αγιου Πνεύματος καθώς και η ίδρυση της πρώτης χριστιανικής Εκκλησίας.
  Αργότερα όμως, στην εβραϊκή παραδόση, η ονομασία "Σιών" ταυτίστηκε με τη βασιλεία του Ιούδα και οι Ισραηλίτες ονόμασαν έτσι το ανεξάρτητο ισραηλινό κράτος. Από τον όρο "Σιών", έχει πάρει το όνομά του και ο "Σιωνισμός"!
Εσείς βλέπετε "κρυμμένα μηνύματα" στο λογότυπο;
  Παρακάτω είναι το λογότυπο στην κανονική του μορφή (οι δύο πρώτες εικόνες) - που σύμφωνα με τους Βρετανούς σχηματίζει την ημερομηνία τέλεσης των Αγώνων, 2012- αλλά και αναγραμματισμένο (η κάτω εικόνα) με τρόπο που -σύμφωνα με τους Ιρανούς- σχηματίζει τη λέξη ZION. Το συμπέρασμα δικό σας!

     










πηγη pyles 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More