Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Παρουσιαστηκε το iPad 2

Από τις 25 Μαρτίου θα διατίθεται στην Ελλάδα το iPad 2, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα από την Apple. Ο Στιβ Τζομπς δεν μπορούσε φυσικά να χάσει την παρουσίαση. Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής και διαβάστε την ανάλυση του iPhoneHellas (Pics)

Ο Στιβ Τζομπς ο ποίος επισήμως βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια, έκανε την ευχάριστη έκπληξη δίνοντας το "παρών" στην παρουσίαση του iPad 2 στο Σαν Φρανσίσκο.
Το νέο iPad, είναι λευκό, πιο λεπτό και ελαφρύ και έχει αρκετές βελτιώσεις στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, καλύτερα γραφικά και αναβαθμισμένο επεξεργαστή.

 Έχει, ακόμη, δύο κάμερες, μπροστά και πίσω από τη συσκευή και γυροσκόπιο όπως τα iPhone. Ακόμη θα έχει έξοδος για καλώδιο HDMI για σύνδεση με τηλεόραση ή άλλα μέσα προβολής υψηλής ανάλυσης. Η μπαταρία διαρκεί 10 ώρες, όπως και στο iPad 1.

Κατά την παρουσίαση ανακοινώθηκαν και οι εφαρμογές iMovie και Garageband.

 H τιμή του iPad2 θα είναι 499 δολάρια για την έκδοση των 16GB με WiFi. Στις ΗΠΑ θα διατεθεί σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο από τις 11 Μαρτίου μαζί με το IOS 4.3. Στην Ευρώπη και την Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Μαρτίου!
Δείτε παρασκήνια και παραλειπόμενα από την παρουσίαση, καθώς και ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών του iPad 2 στο iPhoneHellas.gr.

πηγη: news247

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More