Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Τι θελουν οι αντρες απο την γυναικα των ονειρων τους;







Όλοι οι άντρες έχουν μία «κρυφή λίστα» στην οποία καταγράφουν τα χαρακτηριστικά που θα έχει η γυναίκα των ονείρων τους ή η γυναίκα με την οποία θα επιλέξουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά:


1. Είναι συναρπαστική και εξελίσσεται συνεχώς

Ποιος θέλει δίπλα του ένα βαρετό άτομο που απλά επιβαρύνει την καθημερινότητά του με τη μιζέρια ή την απραξία της; Ο άνδρας θέλει η γυναίκα που είναι δίπλα του, να είναι αυθόρμητη, ζωντανή, δραστήρια, περιπετειώδης, που της αρέσει να δοκιμάζει συνεχώς καινούργια πράγματα και όχι κάποια που επαναπαύεται.

2. Της αρέσει το σεξ. Πολύ!

Σοκαριστήκατε; Μάλλον όχι. Ο άνδρας που συνειδητοποιεί πως η σύντροφός του τον ικανοποιεί ψυχικά και σωματικά στο σεξ, σίγουρα θα δυσκολευτεί πολύ να την αφήσει. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των ανδρών είναι πως με το χρόνο θα φύγει το πάθος και θα έρθει η ρουτίνα. Βοηθήστε τον να το ξεπεράσει


3. Δεν είναι εξαρτημένη από τον άνδρα


Είναι πολύ κολακευτικό για έναν άνδρα να συνειδητοποιεί πως σημαίνει τα πάντα για τη σύντροφό του, όμως είναι και πολύ καταπιεστικό ταυτόχρονα. Όταν μία γυναίκα χάνει την αυτονομία της, την ανεξαρτησία της και γαντζώνεται πάνω του, ο άνδρας νιώθει πως πνίγεται, και αρχίζει να την αποφεύγει με κάθε τρόπο!

4. Παρόλα αυτά δείχνει με κάθε τρόπο πως της είναι πολύ σημαντικός

ΟΚ. Οι άνδρες θέλουν μία γυναίκα ανεξάρτητη δίπλα τους. Όμως υπάρχει μία λεπτή ισορροπία μεταξύ του «είμαι ανεξάρτητη» και «δεν ενδιαφέρομαι και ιδιαίτερα». Για παράδειγμα, όταν ο άνδρας έχει μία επαγγελματική επιτυχία, θα το εκτιμήσει να του κάνει η σύντροφός του μία μικρή έκπληξη που αφενός θα δείξει πόσο τον νοιάζεται, χωρίς να τον «πνίξει».


5. Θέλει να βγάζει τον καλύτερό του εαυτό


Οι άνδρες σίγουρα δεν θέλουν κάποιον να τους προστάζει ή να τους υποδεικνύει τον …σωστό δρόμο. Αντιθέτως, επιθυμούν να έχουν δίπλα τους μία γυναίκα που ενθαρρύνει και επιβραβεύει την σωστή συμπεριφορά και που όταν τους κριτικάρει το κάνει με αγάπη και ενδιαφέρον.
Αν έχετε όλα τα παραπάνω, δεν έχετε παρά να εκφράσετε και τα δικά σας «θέλω» στη σχέση σας, και σίγουρα θα είστε για πολύ καιρό ακόμα μαζί!

πηγη allostyle

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More