Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η ομορφοτερη δολοφονος στο κοσμο

Τον τιμητικό τίτλο της ωραιότερης φυλακισμένης της Βραζιλίας έλαβε μια 19χρονη καταδικασμένη για φόνο κοπέλα, Πρόκειτα για την Ρεμπέκα Ραΐσα Γκουεντεσίν η οποίο εκτεί ποινή για διάπραξη δολοφονίας.
Το τίτλο κέρδισε μετά απο την διεξαγωγή διαγωνισμού ομορφιάς σε γυναικείες φυλακές.
Πέρα από την πρωτοτυπία της ιδέας της διεξαγωγής καλλιστίων σε φυλακές, αξίζει να αναφερθεί κανείς στο γεγονός ότι καμία από τις υποψήφιες δεν ευχήθηκε παγκόσμια ειρήνη και άλλα τέτοια τετριμμένα, παρά μόνο να βγουν γρήγορα από την «ψειρού».

«Ήταν πραγματικά έξοχο να σφυρίζουν και να χειροκροτούν οι φύλακες και οι συγκρατούμενές μου. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να δώσω πίσω το φόρεμα και να γυρίσω στην καθημερινότητα της φυλακής. Σε λίγο καιρό εκδικάζεται η έφεσή μου κατά της πρωτόδικης απόφασης και ελπίζω εκεί να φανεί πως δεν σκότωσα κανέναν και να επιστρέψω στην κανονική μου ζωή», ήταν τα πρώτα λόγια της «βασίλισσας» της φυλακής, η οποία θα λάβει περίπου 500 ευρώ για την επιτυχία της.

«Με κολακεύει το να με θεωρούν οι άλλοι όμορφη, αλλά δεν έχω κάποιο αγόρι, ούτε με ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή. Το μόνο που με νοιάζει είναι να βγω από τη φυλακή», πρόσθεσε.

Τα καλλιστεία διοργανώθηκαν από το υπουργείο Κοινωνικής Ανάπτυξης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βραζιλίας, εκπρόσωπος του οποίου δήλωσε: «Η ζωή στη φυλακή είναι συνήθως γκρίζα, χωρίς πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν σε αυτές τις γυναίκες κάτι ξεχωριστό κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού τους».

πηγη: politis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More