Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Παντρεμενοι με παιδι, ανακαλυψαν πως ειναι αδερφια!

Ένας άνδρας και μια γυναίκα που ερωτεύτηκαν παράφορα, παντρεύτηκαν και έχουν ένα παιδί, έμαθαν μετά από χρόνια ότι είναι αδέρφια!Θα μπορούσε να είναι σενάριο δραματικής ταινίας. Η διαπίστωση επιβεβαιώθηκε.. με τεστ DNA μόλις πριν ένα μήνα, κάτι που συγκλόνισε και....
τους δύο.

Ωστόσο, όπως δηλώνουν σήμερα, «είναι μαζί, θα εξακολουθήσουν να είναι μαζί και στο μέλλον θέλουν να αποκτήσουν και άλλα παιδιά».


Στην ηλικία των 20 ετών ζουν στην πόλη Leinster και έχουν πλέον πάρει την απόφαση να ...
μιλήσουν δημόσια για την περίεργη εξέλιξη της ζωής τους, βοηθώντας και άλλα ζευγάρια με το ίδιο πρόβλημα, να προχωρήσουν μπροστά και να ξεπεράσουν όλα τα ταμπού και τις προκαταλήψεις της κοινωνίας. Το μόνο που επιζητούν βέβαια, είναι να διατηρηθεί στο μέγιστο η ανωνυμία τους, με το φόβο των καταστροφικών συνεπειών στην ψυχολογία του γιου τους.

Το ζευγάρι θα στραφεί εναντίον του δικαστή και της παιδοψυχολόγου που εμπλέκονται νομικά στην οικογενειακή υπόθεση του νεαρού, σφραγίζοντας την τύχη του με περίεργο τρόπο, καθώς εξαιτίας του απορρήτου που καλύπτει το ιρλανδικό οικογενειακό δίκαιο, δεν του επέτρεψαν ποτέ να μάθει τις πραγματικές οικογενειακές τους ρίζες.

Μιλώντας στην ιρλανδική Mail on Sunday αυτό το Σαββατοκύριακο, ο νεαρός άνδρας δηλώνει ότι «διαβάζοντας αυτήν την ιστορία, κατανοώ πως αισθάνεται ο κόσμος. Ξέρω τι μπορεί να πιστεύουν για εμένα», είπε. «Δεν προερχόμαστε από κακές οικογένειες και αν κάποιος μου έλεγε ότι ήταν σε μια τέτοια σχέση, θα έλεγα ότι είναι sickos».

Και συνεχίζει «Όταν μάθαμε ότι είμαστε ετεροθαλή αδέρφια, παγώσαμε. Όταν πήρα το τηλεφώνημα για το τεστ DNA, ήταν όπως όταν ακούσατε για κάποιον που έχει αποβιώσει ή όπως όταν είστε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Πριν ανακαλύψουμε ότι εγώ και η φίλη μου είμαστε αδέρφια, μιλούσαμε για το γάμο και θέλαμε περισσότερα παιδιά».


Το ζευγάρι θεωρεί ότι η αποκάλυψη της ταυτότητας του θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην ψυχολογία του γιου τους και δεν θέλουν ο μικρός τους να στιγματιστεί από την κοινωνία και να γελοιοποιηθεί από συμφοιτητές του. Και, φυσικά θέλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους μέχρι να έρθουν σε συμφωνία με τα δικαστήρια. Έτσι, αντί να χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους ονόματα, ζήτησαν να γίνουν γνωστοί ως James και Μαura. Τη μητέρα του νεαρού αποκαλούν Carmel, τον πατριό Vincent και τον κοινό πατέρα των δύο παιδιών Tom.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω στην ημέρα που συναντήθηκαν για πρώτη φορά τα δύο παιδιά, o James εξηγεί: «Μεγαλώσαμε σε ξεχωριστές πόλεις, περίπου 100 μίλια χώρια. Συναντηθήκαμε τυχαία σε μια πόλη που κανένας από μας δεν είναι από εκεί. Έχουμε δύο χρόνια διαφορά στην ηλικία. Ταιριάξαμε από το πρώτο λεπτό. Δεν έχω ξανανιώσει κάτι παρόμοιο με τις προηγούμενες σχέσεις μου».

Δύο χρόνια αφότου συναντήθηκαν, η Maura έμεινε έγκυος. Αργότερα, εκείνο το έτος ο γιος τους, Μάρκο γεννήθηκε. Ο ίδιος ωστόσο, δεν είχε δει ποτέ τον πατέρα του. Ο Vincent εγκατέλειψε την οικογένειά του, όταν ο μικρός ήταν μόνο 11 χρονών. «Ανακουφίστηκα όταν έφυγε, δεν τα πηγαίναμε καλά. Μετά χάθηκα και με την μητέρα μου. Της τηλεφώνησα μόνο κατόπιν παρότρυνσης της γυναίκας μου την περσινή Παραμονή των Χριστουγέννων».

Τότε αποφάσισε να της ανακοινώσει για την καινούργια του κοπέλα. Στο άκουσμα του ποιοι είναι οι γονείς της, η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα. Λίγες μέρες μετά, η ίδια του πήρε την απόφαση να του εξομολογηθεί ότι η Maura και εκείνος έχουν κοινό πατέρα.

Η ιστορία της Carmel και του Tom ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80. Η σχέση τους διήρκησε μόλις 5 εβδομάδες, ωστόσο, η ίδια έμεινε έγκυος και όταν το ανακάλυψε ήταν ήδη μαζί με τον Vincent. Την αλήθεια δεν τόλμησε ποτέ να την πει στο γιο της, μέχρι που το DNA απέδειξε την οδυνηρή πραγματικότητα.

Αντίθετα για ένα νεαρό ζευγάρι ιρλανδικής καταγωγής αποτελεί πραγματικότητα. Μετά από την τυχαία συνάντησή τους σε νυχτερινό κέντρο και την επακόλουθη κεραυνοβόλα έλξη τους, παντρεύτηκαν και απέκτησαν ένα γιο. Σήμερα, προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς χρόνια ανακάλυψαν ότι είναι ετεροθαλή αδέρφιαΠαντρεμένοι με παιδί, ανακάλυψαν πως είναι αδέρφια!


πηγη 10me3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More