Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Του εκαψε το πεος


Μία γυναίκα από την Αυστραλία που σκότωσε τον άνδρα της ρίχνοντας του βενζίνη και πυρπολώντας τον στο ευαίσθητο σημείο, αθωώθηκε από το δικαστήριο από την κατηγορία του φόνου, έχοντας ελαφρυντικά...
Η 47χρονη Ρατζίνι Ναραγιάν παραδέχθηκε πως έχασε τον έλεγχο της όταν κατάλαβε πως την απατούσε ο άνδρα της και του έριξε βενζίνη και ένα αναμμένο κερί.
Η Ναραγιάν κατέθεσε στο δικαστήριο πως αρχικά ήθελε μόνο να κάψει την άκρη του πέους του συζύγου της για να το "καθαρίσει" και να βάλει ένας τέλος στην εξωσυζυγική του σχέση ώστε να μείνει μαζί της.
Όμως, όταν τον πλησίασε στο κρεβάτι, της γύρισε την πλάτη του και την αποκάλεσε «χοντρή, χαζή σκύλα», που ήταν το σημείο που έχασε τον έλεγχο της και τον έκαψε ζωντανό.
Ο δικαστής Τζον Σουλάν είπε ότι η συμπεριφορά του θύματος ήταν ο ελαφρυντικός παράγοντας στην καταδίκη της Ναραγιάν, καθώς κτυπούσε την γυναίκα του.
Μετά και τις καταθέσεις των δύο παιδιών της πως ο πατέρας τους κακοποιούσε ψυχολογικά και φυσικά για χρόνια την μητέρα τους ο δικαστής αποφάσισε να την αθωώσει στην κατηγορία του φόνου αλλά την έκρινε ένοχη για ανθρωποκτονία.
Η ποινή της θα ανακοινωθεί σε καθορισμένη ημερομηνία, εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ας πρόσεχες....

πηγη:  news247

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More