Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Σαμποταζ στον αντιπαλο… με ποντικια!

Να σαμποτάρει μια ανταγωνιστική πιτσαρία με ποντίκια σκέφθηκε ένας 47χρονος στις ΗΠΑ θέλοντας να εξολοθρεύσει τους αντιπάλους του!
Ο 47χρονος Νικόλας Γαλιατσάτος (ελληνικής καταγωγής λογικά… Αυτό εξηγεί πολλά!) βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για κακοποίηση ζώων και άλλα αδικήματα καθώς συνελήφθη από την αστυνομία έχοντας αφήσει στην τουαλέτα μιας πιτσαρίας έναν σάκο γεμάτο ζωντανά ποντίκια.

«Δεν είχαμε αντιμετωπίσει ξανά περιστατικό στο οποίο τα ποντίκια να γίνονται εργαλείο εγκλήματος. Πρόκειται για τροφική τρομοκρατία» τόνισε ο αξιωματικός του Άπερ Ντάρμπι, μιας πόλης κοντά στη Φιλαδέλφεια.

Όπως σημείωσαν τα τοπικά μέσα, ο 47χρονος είχε μπει στο κατάστημα «Verona Pizza» και ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο. Λίγο μετά, όμως, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πρόσεξε ίχνη παπουτσιών στη λεκάνη καθώς και μια τρύπα στην οροφή στην οποία ο επισκέπτης είχε βάλει έναν σάκο.

Φοβούμενος ότι είναι ναρκωτικά, το είπε σε δύο αστυνομικούς που βρίσκονταν στο κατάστημά του. Αφού διαπιστώθηκε ότι ο σάκος περιείχε 3 λευκά ποντίκια, οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 47χρονο άνδρα και διαπίστωσαν ότι πήγε και στην απέναντι πιτσαρία πετώντας ένα σακί μέσα τον σκουπιδοτενεκέ της. Μέσα εκεί βρήκαν πέντε ζωντανά ποντίκια και ένα νεκρό.

O 47χρονος συνελήφθη και -τι ειρωνία- έγινε ο ίδιος το ποντίκι που έπεσε στη φάκα...

πηγη: star

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More