Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ραντεβου στα τυφλα για δυο... αδερφια!

Αν είσαι αποφασισμένος να βγεις ποτέ “ραντεβού στα τυφλά”, σκέψου το διπλά, αφού πού ξέρεις; Μπορεί το έτερον ήμισυ του ραντεβού να είναι... αδερφός ή αδερφή σου! Αυτό συνέβη σε δύο αδέρφια από την Αγγλία, όταν έκλεισαν ραντεβού μέσω του διαδικτύου χωρίς να γνωρίζουν τι παιχνίδι τους έπαιζε η μοίρα...


.
Ο λόγος για την Sarah Kemp, μια καθαρίστρια που κατοικεί στο Ενδιβούργο της Σκωτίας και τον George Bentley, έναν κατασκευαστή που διαμένει στο Λονδίνο. Οι δύο τους έμπαιναν συχνά σε διαδικτυακούς τόπους όπου μπορείς να κάνεις γνωριμίες μέσω συζητήσεων, με σκοπό την εύρεση συντροφιάς. Σε ένα ανάλογο site γνωρίστηκαν, ανταλλάσοντας e-mail για αρκετούς μήνες, σύμφωνα με το aolnews site.

Οι συζητήσεις τους έγιναν ιδιαίτερα συχνές και τα δυο αδέρφια, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, αποφάσισαν πως ήταν έτοιμοι να κάνουν ένα βήμα στη διαδικτυακή σχέση που είχαν αναπτύξει και να βρεθούν και από κοντά. Όταν τελικά πραγματοποιήθηκε η πολυπόθητη συνάντηση, στο Λονδίνο, ανακάλυψαν σχεδόν αμέσως, μέσα από τη συζήτηση, πως ήταν αδέρφια!

“Το να συναντάς τον αδερφό σου που έχεις να τον δεις 30 χρόνια, σε ένα μπαρ, θα ήταν κάτι το φυσιολογικό. Το να τον συναντάς όμως κάτω από αυτές τις συνθήκες, βγαίνοντας ραντεβού στα τυφλά, αγγίζει τα όρια επιστημονικής φαντασίας!”,είπε η Kemp.

Η 42χρονη Kemp και ο 47χρονος Bentley μεγάλωσαν μαζί με τους γονείς τους έως το 1975, όπου οι τελευταίοι αποφάσισαν να χωρίσουν. Η Kemp μετακόμισε με τη μητέρα της στο Εδιμβούργο, ενώ ο Bentley έμεινε με τον πατέρα του στο Λονδίνο.

Αυτό που έκανε ακόμη πιο περίπλοκα τα γεγονότα ήταν ότι η Kemp, είχε αλλάξει το επίθετο της, παίρνοντας αυτό του συζύγου της, με τον οποίο βέβαια χώρισε μετά από ένα έτος γάμου. 'Ετσι λοιπόν, ήταν αδύνατο να την εντοπίσει ο αδερφός της, που είχε χρόνια να τη δει.

“Δεν είχα καμία απολύτως ιδέα για το πού ήταν”, είπε ο 47χρονος. “Την έψαχνα με το πατρικό μας όνομα, αφού δε γνώριζα πως είχε παντρευτεί. Μετά από αρκετό καιρό σταμάτησα να την ψάχνω.”

πηγη: cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More