Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ

Δύο νεκροθάφτες στην Κολωνία αποφάσισαν να προσελκύσουν το κοινό των ομοφυλόφιλων ανδρών προτείνοντας φέρετρα που φέρουν φωτογραφίες γυμνών ανδρών. Το πιο εντυπωσιακό ... "μοντέλο" τους είναι ένα φέρετρο, στολισμένο με φωτογραφίες ημίγυμνων γυμνασμένων ανδρών, σε αθλητικές πόζες που παραπέμπουν σε πίνακα της ιταλικής Αναγέννησης.

«Θεωρούμε ότι θα πρέπει να είναι κανείς σε θέση να αποκτήσει ένα φέρετρο που του επιτρέπει να κάνει το τελευταίο του ταξίδι με έναν τρόπο που να εκφράζει το πώς έζησε», εξηγεί ο εργολάβος κηδειών Τόμας Μπραντλ στο Ρόιτερς.

Το αντισυμβατικό φέρετρο, το οποίο κοστίζει 1.650 ευρώ, έχει προκαλέσει εντύπωση σε όσους το έχουν δει μέχρι σήμερα.

Ο 32χρονος Μπραντλ και ο 34χρονος συνεταίρος του, ο Μίκαελ Κένιγκσφελντ, είπαν ότι αποφάσισαν να απευθυνθούν στην αγορά των ομοφυλόφιλων ανδρών προκειμένου να ικανοποιήσουν τα όλο και πιο περίεργα αιτήματα που λάμβαναν.

Δεδομένου ότι περίπου ένας στους δέκα κατοίκους της Κολωνίας είναι ομοφυλόφιλος, οι Μπραντλ και Κένιγκσφελντ, εκτιμούν ότι η δουλειά τους θα πάει καλά.

Το ζευγάρι όμως απευθύνεται και σε ετεροφυλόφιλους, πάντα με μία διάθεση πρωτοτυπίας και προτείνει, για παράδειγμα, ένα φέρετρο για γιαγιάδες με τις φωτογραφίες των...εγγονών τους.

πηγη: tovima

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More