Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η χειροτερη ποδοσφαιρικη ομαδα στον κοσμο!


Μια ξεχωριστή πρωτιά κατέχει η Madron FC, μια βρετανική ομάδα ποδοσφαίρου που είναι... η χειρότερη στον κόσμο! Μέσα σε 10 αγώνες, η Madron έχει δεχθεί 227 γκολ και έχει κάνει την Βρετανία να μιλά γι’ αυτήν λες και είναι η Μπαρτσελόνα!

Η Madron FC είναι μια τοπική ομάδα που εδρεύει σε ένα χωριό της Κορνουάλης. Ωστόσο, οι πάντες ασχολούνται με τα... κατορθώματά της, με πιο πρόσφατο την ήττα με 55 - 0 από την Illogan Reserves. Στον τελευταίο της αγώνα δε, την περασμένη Παρασκευή, μπήκε στο γήπεδο με 7 παίκτες και προτίμησε να αγωνιστεί παρά να χάσει 3 - 0 στα χαρτιά.

«Ξέρω ότι το πιθανότερο είναι να γελούν όλοι μαζί μας, αλλά εμείς συνεχίζουμε. Θα εξακολουθήσουμε να παίζουμε κάθε εβδομάδα και να ανταποκρινόμαστε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας, Alan Davenport.

Φυσικά, η Madron δεν έχει κανένα γνωστό αστέρι της μπάλας αλλά απαρτίζεται από φιλόδοξους παίκτες που τους αρέσει να αγωνίζονται ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ίσως αυτό να είναι το πιο ιδιαίτερό της στοιχείο.

«Θα πρέπει να τους απονεμηθεί βραβείο Fair Play που κατεβαίνουν σε όλα τα παιχνίδια. Θα ήταν εύκολο να τα παρατήσουν και να σκύψουν το κεφάλι, όμως το παλεύουμε», σχολίασε ο κ. Davenport.

Κι αν νομίζετε πως η ομάδα χάνει επίτηδες για να απολαμβάνει την δημοσιότητα, μάθετε πως πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας!

Εκτός από το θεαματικό 55 - 0, η Madron έχει χάσει με 27 - 0, 20 - 1, 16 - 0 και 11 - 0, όμως, δεν είναι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Cornish Mining League. Εκεί βρίσκεται η Stofm, από την οποία αφαιρέθηκαν βαθμοί επειδή δεν προσήλθε σε αγώνα.

Υπάρχουν και χειρότερα όμως... το 2001, η Burton Brewers σημείωσε 11 ήττες σε ισάριθμα ματς, με ρεκόρ τερμάτων 216 - 8!

Δείτε το βίντεο: 
πηγη: typos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More