Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Τι δειχνουν για εκεινον οι κακιες του συνηθειες!



Πόσες και πόσες κακές συνήθειες του αγαπημένου σου δεν σου σπάνε τα νεύρα, δεν σε κάνουν να θέλεις να σκίσεις τα ρούχα σου από οργή! Μήπως όμως αυτές οι συνήθειες είναι πραγματικά επιφανειακές ή ίσως δείχνουν και κάτι περισσότερο για τον άντρα που τις έχει; Ας τις αναλύσουμε!




1. Συμβουλεύεται τη μαμά του για ό,τι τον απασχολεί:
Ένας άντρας που συμβουλεύεται τη μαμά του σε κάθε απόφαση είτε δεν έχει βρει την ταυτότητα του ακόμα, είτε δεν έχει ανεξαρτητοποιηθεί. Η κακιά αυτή συνήθεια δεν θα βοηθήσει να δεθείτε περισσότερο και να κάνετε το δεσμό σας να αντέξει. Δεν θα είναι εκεί όταν τον χρειάζεσαι και δεν θα τρέξει σε σένα όταν το χρειαστεί. Για εκείνον πάνω και πέρα απ' όλα είναι η μαμά του και την δική της έγκριση θα θέλει πάντα.
2. Αφήνει το πιάτο και το ποτήρι του άπλυτο:
Ένας άντρας που αφήνει τα κατσαρολικά του άπλυτα και δεν τον νοιάζει αν θα πιάσουν αράχνες στο νεροχύτη, δείχνει πως δεν δίνει καμία σημασία στα πράγματα που έχουν αξία. Ουσιαστικά δεν ενδιαφέρεται για εσένα (που θα πήξεις να καθαρίσεις), αλλά και γενικά σαν άνθρωπος ούτε οργανωμένος είναι, ούτε καθαρός. Άσε που μια τέτοια συμπεριφορά δείχνει πως γενικά είναι ζαμάν φου και άτσαλος σε όλα του!
3. Αφήνει το καπάκι της λεκάνης ανοιχτό:
Γνωστή αιτία καυγά για δεκάδες ζευγάρια. Αποτελεί μια ένδειξη πως ο καλός σου όπως και πολλοί άντρες δεν θέλουν να χάσουν καμιά ίντσα του ανδρισμού τους. Αν το κατέβαζε θα ήταν σαν να αποδεχόταν μια μικρή ήττα για εκείνον και από τέτοια κυριαρχικά ελαττώματα μπορείς να καταλάβεις βαθύτερα προβλήματα στο χαρακτήρα του.
4. Δεν σου ανοίγει την πόρτα όταν σε συνοδεύει:
Ανάλογα και με τη σχέση που έχετε, η στάση του αυτή δείχνει πως δεν σε σκέφτεται και δεν σε υπολογίζει ή πως απλά δεν είναι ρομαντικός. Εμείς τα κοριτσάκια θέλουμε να νιώθουμε ξεχωριστά, στο πλευρό ενός τέτοιου άντρα που δεν μας προσέχει, σβήνουμε αντί να ανάψουμε περισσότερο.
5. Ξύνει τη μύτη του μπροστά σου:
Εμφανέστατα, η κακιά του αυτή συνήθεια είναι σημάδια πως δεν τα πάει καλά με την υγιεινή και δεν έχει μεγαλώσει σε πολιτισμένο περιβάλλον. Η λογική του είναι πως ό,τι και να κάνει δεν τον ενδιαφέρει αν θα έχει επίδραση στους γύρω του. Ταυτόχρονα είναι σημάδι υπέρμετρου εγωισμού απέναντί σου. Σήμερα ξύνει τη μύτη του μπροστά σου, αύριο θα την πέσει σε μια άλλη χωρίς να τον νοιάζει αν είσαι μπροστά.
6. Τρώει τα νύχια του:
Η συμπεριφορά αυτή κρύβει ανασφάλεια, εκνευρισμό, μεγάλο στρες και ανικανότητα να εκφραστεί όπως θα ήθελε. Δεν είναι θέμα υγιεινής αλλά περισσότερο έχει να κάνει με ψυχολογικούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν και την πορεία της σχέσης σας.
7. Βρίζει και βλαστημά:
Οι άντρες που χρησιμοποιούν την τακτική αυτή, δεν καταλαβαίνουν τη δύναμη που έχουν τα λόγια. Οι λέξεις του μπορούν να σε πληγώσουν και να σε προσβάλλουν, αλλά για εκείνον είναι απλά λέξεις που βγήκαν πάνω στο θυμό του. Αν ο καλός σου βρίζει όταν είναι μαζί με φίλους και βλέπουν ποδοσφαιρικό αγώνα, μπορείς και να μην δώσεις μεγαλύτερη σημασία. Αν γενικά στη γλώσσα του είναι προσβλητικός ειδικά απέναντί σου, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα έρθουν και οι σωματικές επιθέσεις.
8. Τρώει ατσούμπαλα το φαγητό του:
Όσο περισσότερο θόρυβο κάνει την ώρα που τρώει, τόσο περισσότερο θέλει να σε κάνει να τον προσέξεις. Δεν τον ενδιαφέρει ότι θα τον κοιτάξεις επειδή θα έχεις ενοχληθεί. Το μόνο που θέλει είναι να σου κεντρίσει την προσοχή.

πηγη womenonly

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More