Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μεγαλες αληθειες που δεν θα παραδεχτει ποτε... (Μερος 2)

Πολύ χαλαρός και κουλ δείχνει αυτός αλλά που να ήξερες τι σου κρύβει!
Είναι το μωρό σου, είναι ο καλός σου, είναι ο άντρας που αγαπάς. Και μπορεί εσύ να είσαι ανοιχτό βιβλίο (λέμε τώρα) αλλά αυτός έχει μεγάλα μεγάλα μυστικά που δεν θα στα πει! Ε, αφού αυτός ντρέπεται, ας τα αποκαλύψουμε εμείς!






Παρατηρεί τι φοράς κι ας μην το λέει:
Εσύ του γκρινιάζεις πως δεν σου κάνει κανένα κομπλιμέντο όταν σε βλέπει φτιαγμένη στην τρίχα αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Όπως συμβαίνει με κάθε θυληκιά γάτα που περνά από μπροστά του και την παρατηρεί από πάνω μέχρι κάτω, το ίδιο συμβαίνει και με σένα. Φυσικά, εσύ είσαι δικιά του και προτιμά να στο παίζει σκληρός και να μην σου το λέει. Πάντως, εκείνος σε παρατηρεί και μάλιστα μπορεί να επικεντρώνεται όχι μόνο τις ημέρες που καλλωπίζεσαι αλλά ακόμα κι όταν φοράς ένα στενό τζινάκι που σε κολακεύει.
Δεν του αρέσει που μιλάς γα εκείνον στις κολλητές σου (κι ας είναι για καλό)
Αρκεί να παρακολουθήσει ένα επεισόδιο του “Sex and the City” για να καταλάβει πως σημαντικό θέμα συζήτησης μεταξύ μας είναι εκείνος και τα υπόλοιπα αγόρια. Βέβαια, μπορεί να μην στο παραδέχεται αλλά όλο αυτό το κους κους πίσω από την πλάτη του ενώ το ξέρει, δεν το πολύδέχεται και δεν του αρέσει. Ειδικά, τις φορές εκείνες που διαφωνείτε πάνω σε κάποιο θέμα και του ξεφουρνίζεις πως η φίλη σου η Κίτσα συμφώνησε με σένα και λέει πως εκείνος έχει άδικο, θέλει να πνίξει κι εσένα και την Κίτσα.
Φοβάται πως γερνάει όπως κι εσύ:
Νομίζεις πως οι λευκές τρίχες στο μαλλί και το άγχος με τις πρώτες ρυτίδες είναι μόνο δικό μας προνόμιο; Κι όμως, κι εκείνος το ίδιο ζόρι τραβάει με την ηλικία του και με τον τρόπο που μεγαλώνει. Και η καραφλίτσα του τον ενοχλεί και κρισάρα παθαίνει με τα κεράκια πάνω στην τούρτα. Σε σένα πάντα θα το παίζει βέβαια, ατάραχος και αγέραστος, σαν άλλος Τζόι Μπλακ!
Λέει πως θα σε πάρει τηλέφωνο ακόμα κι όταν δεν το εννοεί:
Δεν είναι ότι θέλει να σου πει ψέματα τη στιγμή που υπόσχεται να τηλεφωνήσει αλλά δεν το κάνει. Είναι που έχει μάθει να φέρεται με ευγένεια, όπως κι όταν απαντά πως είναι καλά όταν κάποιος τον ρωτά ''τι κάνει''; Δεν το κατέχει το σπορ ο καψερός. Όπως και όταν δεν σε χωρίζει αλλά σε αφήνει να πιάσεις το νόημα, έτσι και δεν σου τηλεφωνεί μέχρι να το λάβεις το μήνυμα. Και η αλήθεια είναι πως τη στιγμή εκείνη, ίσως πραγματικά να εννοεί πως θα σε πάρει, απλά μετά από 24 ώρες, του περνάει η κάψα!
Κάνει πως ακούει τι λες:
Εκείνες τις φορές που εσένα σε πιάνει η τάση να αναγάγεις ένα μικρο καυγά σε δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, εκείνος έχει αναπτύξει τεχνικές για να κάνει πως σε ακούει ενώ στην πραγματικότητα ακούει ένα μπλα μπλα μπλα. Μπορεί να σε κοιτά με θλίψη στα μάτια να σηκώνει τα φρύδια, να πιάνεται από τις 5 τελευταίες συλλαβές σου για να μην τον πιάσεις αδιάβαστο εκείνη τη στιγμή, αλλά πραγματικά μόνο λίγα από όσα λες ακούει τελικά.
Κάποιες φορές ούτε κι εκείνος έχει όρεξη για σεξ:
Σίγουρα, έχει πάντα στο μυαλό του το σεξ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Όμως δεν είναι και σούπερμαν. Όπως κι εσύ έχεις τις ημέρες εκείνες που η υπερκόπωση ξεπερνά τη θέληση για έρωτα, έτσι κι εκείνος θέλει αλλά δεν μπορεί. Η διαφορά είναι πως εκείνος θα κάνει σεξ ακόμα κι αν δεν θέλει όπως όταν τρως ένα σνακ, ακόμα κι όταν δεν πεινάς πολύ. Την ημέρα εκείνη απλά θα βάλει εσένα να κάνει όλη τη βρωμοδουλειά.
Πολύ του αρέσουν τα γυναικεία σου περιοδικά/σειρές και sites
Κάνει ότι δεν θέλει να βλέπει τα κουτσομπολίστικα περιοδικά σου αλλά πολύ διασκεδάζει με αυτά. Ταυτόχρονα, όποτε μπορεί ξεκλέψει χρόνο για να δει λίγο "Sex and the City" σε επανάληψη μαζί σου και φυσικά, επισκέπτεται ακόμα πιο τακτικά από σένα το WomenOnly. Μπορεί να αποφεύγει να κάνει Like αλλά που θα πάει, θα φανερωθεί κάποια στιγμή. Έχει φυσικά την εντύπωση πως με το να κρύβεται καταφέρνει κάτι και δεν μειώνει τον ανδρισμό του, αλλά αν το παραδεχόταν θα ήταν πιο άντρας από ποτέ!
Για το πρώτο μέρος του άρθρου, κάνε κλικ εδώ:
πηγη womenonly 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More