Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Με το που τον χωρισε, αυτος κερδισε 22εκ. ευρω!

 
Αυτή τη στιγμή λογικά, η 31χρονη Kerry Graves θα πρέπει να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο! Γιατί; Επειδή με το που χώρισε τον «βαρετό» όπως τον χαρακτήριζε σύζυγο της, εκείνος κέρδισε λίγες ώρες μετά, 22 εκατομμύρια ευρώ!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: το ζευγάρι ήταν «μαζί» από μικρή ηλικία. Παντρεύτηκαν, έμειναν μαζί για 14 χρόνια αλλά ξαφνικά η Kerry αποφάσισε πως ήθελε να ζήσει μια πιο έντονη ζωή με περισσότερο σεξ.

Έτσι και έκανε λοιπόν! Παράτησε τον 37χρονο Matthew Berry και έψαξε να βρει άλλού τον έρωτα.

Ο 37χρονος που μέχρι τότε εργαζόταν ως φορτηγατζής, λίγα λεπτά μετά τον χωρισμό, αγόρασε το τυχερό κουπόνι με το αστρονομικό ποσό των 22 εκατομμυρίων ευρώ. Χωρίς να χάσει χρόνο, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κοιμηθεί προκειμένου να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη μέσα στο μυαλό του! Αμέσως μετά, παραιτήθηκε και από την δουλειά του που τόσα χρόνια τον ταλαιπωρούσε.

Θέλετε να μάθετε σήμερα την τύχη της πρώην; Ενώ ο Βerry είναι πλέον εκατομμυριούχος, εκείνη ζει με τον νέο της έρωτα σε ένα φτωχικό σπιτάκι (κάτι σαν καμαρούλα μια σταλιά 2Χ3). Έχει ένα μωρό με τον νέο της σύντροφο αλλά τα οικονομικά τους πάνε από το κακό στο χειρότερο, αφού με το που άνοιξε ένα Internet Café, δεν λειτούργησε καλά και έκλεισε!

Τα ξένα Μ.Μ.Ε πάντως, την χαρακτηρίζουν ως την «πιο άτυχη γυναίκα της Αγγλίας!» και μάλλον τον κέρδισε επάξια!...

πηγη: star

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More