Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πισινα στα 200 μετρα

Το πολυτελές ξενοδοχείο, Marina Bay Sands άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο κοινό και έχει ήδη προσελκύσει τουρίστες που αγαπούν τη μοναδικότητα και την πολυτέλεια στις διακοπές τους. Το ξενοδοχείο Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη έχει σχεδιαστεί με στόχο να είναι σημείο αναφοράς για τις επιχειρήσεις, την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση στην Ασία. Κατέχει τον τίτλο του πιο ακριβού ξενοδοχείου που χτίστηκε έως σήμερα αφού η Las Vegas Sands Corporation έχει επενδύσει 5 δισεκατομμυρία δολάρια στην κατασκευή του.
Το Marina Bay Sands Hotel είναι ένα συγκρότημα μεικτής χρήσης και περιλαμβάνει 2560 δωμάτια, τρεις πύργους των 55 ορόφων, ένα κανάλι μέσα σε ένα μουσείο σε σχήμα άνθους λωτού, μερικά από τα καλύτερα καταστήματα σε όλη την Ασία και παγκοσμίου φήμης εστιατόρια με διάσημους σεφ. Επιπλέον, περιλαμβάνει θέατρα, ένα χώρο για υπαίθριες εκδηλώσεις, συνεδριακό κέντρο και καζίνο που φιλοξενεί για κορυφαίου επιπέδου παίκτες. Εν ολίγοις, είναι ένα επίτευγμα της αρχιτεκτονικής σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Moshe Safdie.
Το πιο εντυπωσιακό ίσως σημείο του συγκροτήματος είναι η πισίνα 150 μέτρων πάνω από τους πύργους, με θέα που κόβει την ανάσα.
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr

πηγη: perierga

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More