Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Μεγαλες αληθειες που δεν θα παραδεχτει ποτε ( Μερος 1)

Αχ, αν εσύ νομίζεις πως όλα είναι τέλεια, κάνεις μέγα λάθος!Είναι το μωρό σου, είναι ο καλός σου, είναι ο άντρας που αγαπάς. Και μπορεί εσύ να είσαι ανοιχτό βιβλίο (λέμε τώρα) αλλά αυτός έχει μεγάλα μεγάλα μυστικά που δεν θα στα πει! Ε, αφού αυτός ντρέπεται, ας τα αποκαλύψουμε εμείς!




Του αρέσουν οι αγκαλιές (εγγυημένα):
Κάθε φορά που του ζητάς να κουρνιάσεις στην αγκαλιά του (μετά το σεξ και όχι μόνο), αντιδρά λες και σου κάνει τη μεγαλύτερη χάρη που υπάρχει στον πλανήτη. Κι όμως, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μπορεί να κάνει το σκληρό όμως η αγκαλιά αυτή πολύ του αρέσει και την αποζητά. Είναι αλήθεια πως κάθε φορά που σε κρατά αγκαλιά νιώθει πολύ άντρας και σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά, κι αν σταματήσεις να θέλεις αγκαλιές, θα πληγωθεί να το ξέρεις.

Κάποιες φορές πιστεύει πως κάνεις σαν τρελή:
Ο μεγαλύτερος καυγάς ανάμεσά σας έχει ξεσπάσει κι εκείνος κάνει τάχα πως καταλαβαίνει γιατί βγήκες από τα ρούχα σου και σε συμπονά και σε δικαιολογεί. Μούφες! Κάποιες φορές πιστεύει ακράδαντα πως εσύ, εγώ και όλες οι γυναίκες είμαστε τρελές για δέσιμο. Αυτό τον βολεύει και μπορεί πραγματικά να μην πιστεύει πως είσαι του γιατρού αλλά μην νομίζεις πως σε στιγμές κρίσιμες δεν του περνά από το μυαλό.

Πιστεύει πως είναι πολύ καλός στο κρεβάτι:
Η αυτοπεποίθηση που σου λείπει εσένα στο κρεβάτι, την έχει πάρει όλη πάνω του ο καλός σου. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μην ξέρει που του πάνε τα τέσσερα, τι είναι ο πολλαπλός οργασμός και κατά που πέφτει η κλειτορίδα σου αλλά πληροφορίες και οδηγίες δεν θα ζητήσει. Ίσα ίσα που θα στο παίξει και πολύ έμπειρος εραστής. Κι αν κάποιες φορές σε ρωτά να του πεις αν σου άρεσε το σεξ μαζί του, δεν είναι πως δεν ξέρει αλλά επειδή είναι σίγουρος για την απάντηση, απλά θέλει να το ακουει.

Ο γάμος δε είναι το καλύτερό του ό,τι κι αν λέει:
Εσύ από μικρή σκέφτεσαι πως θα παντρευτείς, πως θα βρεις μια δουλειά για να μπορείς να πληρώσεις για το νυφικό των ονείρων σου και δοκιμάζεις τούρτες απλά για να καταλήξεις μια μέρα να διαλέξεις την καλύτερα γαμήλια. Εκείνος από την άλλη, όνειρό του έχει να μείνει ανύπαντρος μια ζωή και να έχει 100 χιλιάδες ερωμένες χωρίς να χρειαστεί να βάλει ποτέ γαμπριάτικο κοστούμι. Φυσικά, κάποια στιγμή γνωρίζει εσένα την ιδανική αλλά και πάλι, η πάλη μέσα του συνεχίζεται κι εκεί αρχίζει να κάνει σκόντο: εντάξει θα παντρευτώ αλλά μετά τα 40, 30 μέχρι να το πάρει απόφαση!

Για όλα φταίει η περίοδος:
Ήρθαν οι Ρώσοι, έχεις τα ρούχα σου, για όλα φταίει η περίοδος. Την αλήθεια αυτή όλοι οι άντρες την παραδέχονται μεταξύ τους αλλά σε εμάς τα κοριτσάκια (εφόσον κουβαλούν ένα συγκεκριμένο βαθμό IQ) δεν το λένε. Εσύ μπορεί να πνίγεσαι στη δουλειά αλλά αυτό τα νεύρα σου θα τα αποδώσει στην περίοδο ή χειρότερα στο προεμμηνοριακό σύνδρομο.

Τραβάει κι αυτός ζόρι με τα κιλά του:
Νομίζεις πως μόνο εσύ τραβάς ζόρι με τη ζυγαριά και τα κιλά σου; Νομίζεις πως η κυτταρίτιδα είναι ό,τι χειρότερο κι εκείνος ως άντρας είναι χαλαρός με το βάρος του και τρώει ό,τι γουστάρει; Πλανάσαι! Ο καλός σου δεν κοπανιέται τσάπα στα γυμναστήρια Τραβάει κι αυτός μεγάλο ζόρι με το θέμα βάρος και κάθε φορά που του λες πόσο τον κολακεύει η κοιλίτσα του, θέλει να βάλει θηλιά να κρεμαστεί!
πηγη womenonly 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More