Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η ευγενεια του, του απεφερε 17 εκατ. δολαρια!

Η ευγένεια είναι αρετή που σίγουρα αποφέρει οφέλη σ' αυτόν που την έχει. Έναν Φιλιππινέζο πατέρα τριών παιδιών ωστόσο, τον "αντάμειψε" με 17 εκατομμύρια δολάρια, καθώς στάθηκε αφορμή να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει ποτέ το λαχείο της χώρας.

Σύμφωνα με υπάλληλο του εθνικού λαχείου ο άνδρας αυτός ήταν ο επόμενος στη σειρά για να αγοράσει δελτίο, όταν μία γυναίκα τον έσπρωξε και του πήρε τη θέση. Εκείνος χωρίς να νευριάσει της παραχώρησε τη θέση του και πήρε τον επόμενο λαχνό. Ο λαχνός αυτός ωστόσο ήταν ο τυχερός του τζακ ποτ και του απέφερε 741 εκατομμύρια πέσος ή 17 εκατομμύρια δολάρια.

Το όνομά του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα και το μόνο που είναι γνωστό για εκείνον είναι ότι έχει ηλικία 60 ετών, έχει τρία παιδιά και ζει στις ΗΠΑ. Όταν αγόρασε το εισιτήριο βρισκόταν για λίγο στην πατρίδα για να δει την οικογένειά του.

Το τζακ ποτ που κέρδισε, δώριζε τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί ποτέ από το εθνικό λαχείο της χώρας, αφού είχαν προηγηθεί 86 κληρώσεις χωρίς νικητή. Εκατομμύρια άνθρωποι είχαν αγοράσει λαχνό με την ελπίδα να γίνουν εκείνοι οι υπερτυχεροί νικητές.

Πάντως, τα χρήματα δεν τον άλλαξαν όπως όλα δείχνουν αφού σύμφωνα με τους υπαλλήλους του λαχείου ακόμη και όταν έμαθε ότι ήταν νικητής είχε έναν καλό λόγο να πει για την γυναίκα που τον έσπρωξε. "Τι κρίμα για τη γυναίκα. Αν ήταν πιο υπομονετική θα μπορούσε να είχε κερδίσει τόσα χρήματα" δήλωσε, όπως αναφέρουν.
πηγη: typos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More