Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

15 σημαδια πως ειναι γραφτο να μεινετε ζευγαρι



Βρήκες ένα αγόρι και περνάτε σούπερ καλά! Όμως αυτό που σε ταλαιπωρεί είναι αν όντως ο άντρας αυτός θα σε εξιτάρει και σε 10 μήνες, σε 5 χρόνια ή σε μια εικοσαετία. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα, τις πιο τρανταχτές ενδείξεις πως μάλλον ήταν γραφτό να σμίξετε τα δυο σας.


1. Του εκμυστηρεύεσαι πράγματα που δεν έχεις πει σε κανένα άλλο:

Εννοείται πως σκοπός δεν είναι να τον πρήξεις με άσχετες λεπτομέρειες της ζωής σου (πόσα μπάνια έκανες τα καλοκαίρια ή πως σου άρεσε να φτιάχνεις τα μαλλιά σου μικρή) αλλά να του μιλήσεις απλά και ειλικρινά για όλα εκείνα που σημάδεψαν τη ζωή σου (μια απώλεια αγαπημένου προσώπου, μια σοβαρή ασθένεια). Αυτή η άμεση εξομολόγηση σημαίνει πως το άτομο αυτό σου αποπνέει εμπιστοσύνη που είναι σημαντικός παράγοντας για μια επιτυχημένη μακροχρόνια σχέση ζωής.

2. Τον αφήνεις να σε δει σε στιγμές αδυναμίας:
Είναι πολύ εύκολο να έχεις κάποιον στη ζωή σου όταν όλα πηγαίνουν ιδανικά. Έλα όμως που σε στιγμές αδυναμίας δεν θέλουμε να μας βλέπει έτσι το άλλο μας μισό. Αν γνωρίσεις έναν άντρα που δεν σε νοιάζει αν θα σε δει άβαφη και χωρίς φρύδι το πρωί που ξυπνάς ή μέσα στη μαύρη απόγνωση μετά από μια απόλυση, τότε μάλλον βρήκες το άλλο σου μισό!

3. Τον σέβεσαι και τον έχεις ψηλά:
Ο άνθρωπος αυτός σου αποπνέει σεβασμό και αυτός είναι ισχυρός παράγοντας για μια σχέση ζωής. Συνήθως, στην καθημερινή ζωή υπάρχουν πράγματα που μας εκνευρίζουν στον άλλο, όπως το ότι δεν βγάζει τις κάλτσες στο κρεβάτι αλλά ακόμα κι αυτά δεν μειώνουν το σεβασμό που του τρέφεις. Μπορεί να είσαι περήφανη για εκείνον που είναι δύο μέτρα ή που είναι άψογος επαγγελματίας ή που απλά σε προσέχει όσο τίποτα!

4. Θέλεις να τον γνωρίσουν οι γονείς σου:
Όσο πιο περήφανη νιώθεις για τον άντρα που έχεις δίπλα σου, όσο περισσότερο σου δείχνει πως θα μπορούσε να γίνει πατέρας τον παιδιών σου, τότε θέλεις χωρίς δεύτερη σκέψη να τον γνωρίσεις στην οικογένειά σου. Ειδικά εμείς τα κορίτσια, σε αντίθεση από τα αγόρια δεν βάζουμε τον τελευταίο τυχόντα στο σπίτι μας. Αν υπάρξει το αγόρι αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε έτσι, τότε ο ρόλος του στη ζωή σου θα είναι πρωταγωνιστικός

5. Μπορείς να φανταστείς το μέλλον μαζί του:
Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θέλεις εδώ και τώρα να τον παντρευτείς αλλά στο μυαλό σου έχεις μια εικόνα των δυο σας σε ένα σπίτι με 5 -6 κουτσούβελα να παίζουν γύρω γύρω.
6. Δεν φοβάσαι να διαφωνήσεις μαζί του
Πολλές φορές και από φόβο μήπως χάσουμε τον αγαπημένο μας, αποφεύγουμε να διαφωνήσουμε μαζί του. Όταν γνωρίσουμε τον ιδανικό άντρα, δεν φοβόμαστε να διαφωνήσουμε ακόμα κια να τσακωθούμε μαζί του, και γνωρίζουμε πως εκείνος θα μας ακούσει προσεκτικά και θα λάβει υπόψη του όσα λέμε.
7. Θέλεις να αμβλύνετε τις διαφορές που έχετε:
Αν όσα σας χωρίζουν δεν μπορούν να βλάψουν το κοινό σας μέλλον (εκείνος δεν είναι φυγάς ή στη φυλακή για παράδειγμα), έχεις την επιθυμία να γεφυρώσεις όσα σας χωρίζουν, είτε είναι τα χρήματα ή θρησκεία ή οτιδήποτε άλλο.
8. Γελάτε μαζί:
Κάθε ζευγάρι καρμικά ενωμένο, ξέρει να περνά στιγμές γέλιου και χαλάρωσης μαζί. Το γέλιο είναι μια από τις ελάχιστες χαρές που έχουμε στη ζωή μας, κι αν δεν υπάρχει αυτό στη ζωή σας, σας λείπει το αλατοπίπερο στη σχέση σας!
9. Σε έλκει τρελά απόλυτα, συγκλονιστικά όπως κανένας άλλος!
Η σωματική έλξη είναι μια ατράνταχτη απόδειξη πως η σχέση σας είναι υγιής. Ακόμα κι αν ο άλλος δεν είναι ο Τζόρτζ Κλούνεϊ αλλά εσένα σε κάνει να φτερουγίσεις και μόνο που τον ακουμπάς, είσαι τυχερή. Ειδικά μάλιστα, αν η σωματική έλξη που νιώθεις φουντώνει όσο περνά ο καιρός.
10. Δεν βαριέσαι ποτέ κοντά του:
Όταν είστε μαζί, δεν νιώθεις ότι πρέπει να μιλάς συνεχώς ή να καλύπτεις τα κενά. Έτσι κι αλλιώς, πάντα νιώθεις πως έχετε ακόμα 1000 πράγματα να συζητήσετε που δεν έχουν ειπωθεί.
11. Είσαι ο εαυτός σου μαζί του:
Δεν χρειάζεται ούτε να προσποιηθείς πως είσαι κάποια άλλη, ούτε να μην πεις όσα σκέφτεσαι αφού μαζί του μπορείς να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός.
12. Θέλεις να τον βλέπεις χωρίς υπερβολές:
Φυσικά και σου λείπει όταν δεν είστε μαζί αλλά δεν είστε και αυτοκόλλητοι Ξέρετε καλά πως ο χρόνος που περνάτε χώρια αναζωπύρωνε τον έρωτα και είναι σημάδι υγιούς σχέσης.

13. Ζηλεύεις αλλά στα λογικά πλαίσια:
Δεν σε πειράζει που μια στο τόσο κανονίζει να βγει και με τους φίλους του, ακόμα και γένους θηλυκού. Ζηλεύεις στα λογικά πλαίσια αλλά διατηρείς ανέπαφα τα δικά σου χόμπι, ασχολίες και δεν παραμελείς και τις δικές σου κολλητές.

14. Νιώθεις πως στο πλευρό του άντρα αυτού γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος:
Μαζί του νιώθεις σίγουρη, ευτυχισμένη, ελκυστική, σε ανεβάζει και σε κάνει πιο έξυπνη. Γενικά, η σχέση μαζί του σου βγάζει τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου.

15. Το σεξ μαζί του είναι ουαουυυυυυ:
Δεν έχει σημασία το μέγεθος ή η ανατομία. Σημασία έχει πως κάθε φορά που κάνετε έρωτα, νιώθεις σούπερ ουάουυυυ.

πηγη womenonly

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More