Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

10 συμβουλες για να κανεις μια γυναικα χαρουμενη...

Ξέρεις πώς να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη; Εδώ θα βρείς μερικές συμβουλές για σχέσεις μόνο για άντρες...


1. Η πρώτη συμβουλή που έχω για σένα όσον αφορά στο θέμα της σχέσης είναι να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Πολλοί άντρες θεωρούν ότι δεν είναι αρκετά καλοί για να "ρίξουν" μια γυναίκα όμορφη και σέξι, οπότε δημιουργούν μια ψεύτικη εικόνα του εαυτού τους.


Όμως ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι κομμάτι που κυκλοφορεί. Έχεις προσέξει ποτέ ότι μερικοί από τους πιο άσχημους άντρες είναι μαζί με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες; Αυτό συμβαίνει επειδή εκπέμπουν μια αυτοπεποίθηση που έλκει τις γυναίκες περισσότερο από την εξωτερική τους εμφάνιση.

2. Επιπλέον θα πρέπει να κάνεις τα μικρά καθημερινά πράγματα. Αυτό σημαίνει να προσφέρεσαι να πηγαίνεις το αυτοκίνητό της για τον καθιερωμένο έλεγχο ή να της προσφέρεις ένα κουτί από τα αγαπημένα της σοκολατάκια ανά διαστήματα. Κάποιες φορές οι άντρες πιστεύουν ότι οι «μεγάλες χειρονομίες», όταν πρόκειται για τα μικρά πράγματα αφορούν στις μακροχρόνιες σχέσεις.

3. Αυτό με οδηγεί στην επόμενη συμβουλή μου: Να την εκτιμάς. Δεν πρέπει να τη θεωρείς δεδομένη. Κάνε τη να καταλάβει ότι την εκτιμάς.

4. Το επόμενο στη λίστα είναι προφανώς να μην κοιτάς άλλες γυναίκες όταν είσαι μαζί της. Οι γυναίκες νομίζουν ότι τις συγκρίνεις με τη γυναίκα που κοιτάζεις. Δεν μπορούν να καταλάβουν τη λογική του «η μέρα που θα σταματήσω να κοιτάω είναι η μέρα που θα πεθάνω.». Αυτό προέρχεται από τη βιολογική τάση των γυναικών για μονογαμία. Οι γυναίκες αναζητούν έναν παντοτινό σύντροφο, έναν άντρα με τον οποίο θα μπορέσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Δεν μπορούν να το αποβάλουν αυτό. Οπότε μείωσε τις ματιές σου στις άλλες γυναίκες ειδικά όταν είναι εκείνη μπροστά.

5. Πρέπει να προσπαθείς να την κάνεις να γελάει. Ενώ οι άντρες τοποθετούν την εμφάνιση στο νούμερο ένα της λίστας αυτών που αναζητούν στις γυναίκες, εκείνες βάζουν την αίσθηση του χιούμορ. Οπότε αν θέλεις να έχεις μια σχέση που θα κρατήσει, κάνε τη να γελάει!

6. Η επόμενη συμβουλή αναφέρεται στην αναζήτηση κοινών ενδιαφερόντων. Είναι πολύ καλό αν η αιτία της γνωριμίας σας είναι ένα κοινό χόμπι ή ενδιαφέρον, όμως είναι εξίσου καλό να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για κάτι που της αρέσει πάρα πολύ. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εκτιμήσεις τον ξένο κινηματογράφο, τότε κάνε το. Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι για αυτήν και θα πιστεύει ότι είσαι ο ένας στο εκατομμύριο.

7. Από την στιγμή που είσαι με μια κοπέλα, μπορεί να φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείς πια (τουλάχιστον όσον αφορά στην περιποίηση). Παρόλο που οι γυναίκες είναι λιγότερο ευαίσθητες στο θέμα της εμφάνισης από ό,τι οι άντρες, τους αρέσει ένας άντρας που κάνει προσπάθειες για να βελτιώσει αυτόν τον τομέα. Οπότε να ξυρίζεσαι τα Σαββατοκύριακα.

8. Κράτα επαφή με την τελευταία τάση της ανδρικής μόδας. Συνοπτικά, μην γίνεις τσαπατσούλης, επειδή την κατέκτησες, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να την χάσεις. Πρέπει να την κάνεις να ξέρει ότι μπορεί να σε ενσωματώσει στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της. Ένας άντρας πρέπει να είναι μέρος της ευρύτερης ζωής της κοπέλας του, ειδικά μετά τις πρώτες εβδομάδες που το πάθος έχει περάσει. Οπότε, κάνε μια προσπάθεια να τα πας καλά με τις φίλες της και να εντυπωσιάσεις την οικογένειά της. Μια γυναίκα στηρίζεται πάντα στον κοινωνικό της περίγυρο για να επισημοποιήσει μια σχέση. Κάνε λοιπόν μια προσπάθεια.

9. Πρέπει πάντα να σκέφτεσαι τα συναισθήματά της. Οι γυναίκες είναι λιγότερο σταθερές από τους άντρες. Εν μέρει αυτό είναι ορμονικό. Όταν συμβαδίζεις με τη διάθεσή της, τότε δεν θα χρειαστεί να δεις την αρνητική πλευρά της.

10. Η τελευταία μου συμβουλή για σένα είναι να είσαι ανοιχτός στο να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Στην αρχή μιας σχέσης όλα είναι καινούρια από το είδος των ραντεβού που κανονίζεις μέχρι τον τρόπο που φιλάς. Όμως μετά από λίγο, αυτά τα πράγματα γίνονται ρουτίνα. Αν καταλάβεις ότι η σχέση σου έχει μπει σε μια ρουτίνα ταρακούνησε λίγο τα πράγματα. Δοκίμασε κάτι καινούριο. Χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρήσεις μια υγιή σχέση.



Λοιπόν, αυτές ήταν δέκα συμβουλές για να διατηρήσεις σταθερή την προσωπική σου ζωή.


πηγη to-kounavi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More