Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Οι 10 πιο συχνες απαντησεις στο γιατι κανει σεξ μαζι σου

Είναι ερωτευμένη μαζί σου, την κάνεις να νιώθει σέξι, θέλει να σε ικανοποιήσει. Είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που θα την κάνουν να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου.

Άντρες και γυναίκες κάνουν σεξ για διαφορετικούς λόγους. Είναι γνωστό ότι εμείς είμαστε πιο εγκεφαλικές. Για να μην ψάχνεις λοιπόν τι έχει στο κεφάλι της κι αποφάσισε να σου κάτσει, θα σου δώσω εγώ τις απαντήσεις που ψάχνεις.


Φιλάς υπέροχα
Ακόμα κι αν τα προκαταρτικά για σένα είναι πολύ περισσότερα από ένα φιλί, εκεί θα κριθείς. Άλλωστε το έχουν πει και έρευνες ότι ο τρόπος που φιλάμε λέει πολλά για τον τρόπο που κάνουμε σεξ. Ένα παθιάρικο φιλί διαρκείας λοιπόν είναι ότι χρειάζεται για να πειστεί και να πέσει στην αγκαλιά σου.

Το θεωρεί το επόμενο βήμα


Την κάνεις να νιώθει σέξιΚαι είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Όταν της κάνεις κομπλιμέντα για την εμφάνισή της και τα προσόντα της, αυτόματα νιώθει σέξι. Και μια σέξι γυναίκα πώς να κρατηθεί; Δεν γίνεται. Θέλει να σου αποδείξει ότι αυτό που φαντάζεσαι για εκείνη είναι πραγματικότητα. Αν είσαι τυχερός θα στο αποδείξει μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Ρομαντισμός πάνω απ’ όλα
Έχεις στήσει ένα ρομαντικό σκηνικό. Είστε για παράδειγμα σ’ ένα ειδυλλιακό τοπίο, βλέπεται το ηλιοβασίλεμα, έχετε έρθει πιο κοντά. Τι άλλο θέλει; Τίποτα. Είναι όλα τόσο όμορφα που την κάνουν να νιώθει ότι το μόνο που μένει είναι να κάνετε σεξ. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει λίγο πιο ρομαντικός;

Της αρέσεις
Θα μου πεις λογικό για να είναι μαζί σου. Υπάρχουν στιγμές, ανάλογα με τα γούστα της, που θα σε δει και δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Τώρα πιο λουκ θα είναι αυτό δεν το ξέρω, αλλά άρχισε να πειραματίζεσαι με την εμφάνισή σου.


Θέλει να νιώσει πιο κοντά σουΕίναι αυτό που σου είπα και στη εισαγωγή ότι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές. Πιστεύει ότι με το να κάνετε σεξ θα συνδεθείτε και συναισθηματικά, μιας και το σεξ για εκείνη είναι κάτι περισσότερο από βιολογική ανάγκη. Αν λοιπόν το κάνει γι’ αυτό, μάλλον νιώθει κάτι περισσότερο απ’ αυτό που νομίζεις για σένα.

Θέλει να σε ικανοποιήσειΔυστυχώς πολλές γυναίκες δεν σκέφτονται τον εαυτό τους καθόλου στο σεξ, αλλά αποκλειστικά εσένα. Αν την κάνεις να νιώθει πως την θέλεις πολύ, τότε αυτόματα νιώθει κι εκείνη «υποχρεωμένη» να σε ικανοποιήσει. Τα ανατολίτικα κατάλοιπα βλέπεις. Καταλαβαίνεις ότι αν έχεις τέτοια γυναίκα δίπλα σου είσαι πολύ τυχερός.

Είναι ερωτευμένη μαζί σου
Ήρθε η στιγμή που συνειδητοποιεί ότι αυτό που νιώθει για σένα είναι κάτι περισσότερο από ενθουσιασμός. Είναι ερωτευμένη μαζί σου. Κι εδώ επανέρχομαι στα προηγούμενα που σου είπα περί συναισθηματικού δεσίματος και φυσικού επόμενου βήματος στη σχέση σας. Όλα βλέπεις συνδέονται.

Πιστεύει ότι θα έχει πλάκα
Όχι δεν πρόκειται να γελάσει μαζί σου, ούτε το συγκρίνει με μια βόλτα στο λούνα πάρκ. Είναι γνωστό όμως ότι οι γυναίκες έλκονται από άντρες που έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Αυτό την κάνει να πιστεύει πως ότι κι αν γίνει θα περάσετε καλά και θα το διασκεδάσετε. Αφού διασκεδάζει σε όλα μαζί σου, γιατί όχι και στο κρεβάτι.


Θέλει απλά να κάνει σεξΜπορεί να σου είπα ότι κάποιες γυναίκες δεν σκέφτονται τον εαυτό τους στο σεξ, κάποιες άλλες όμως το σκέφτονται και μάλιστα πολύ. Οι ορμόνες της λοιπόν έχουν βαρέσει κόκκινο και απλά θέλει να κάνει σεξ. Κι εσύ είσαι ο τυχερός.

πηγη men24

Φυσικά μιλάω για τα στάδια της σχέσης. Κάποιες έχουν ένα όριο κι αποφασίζουν ότι πλέον ήρθε η στιγμή να προχωρήσουν. Βγήκατε, τα είπατε, δειπνήσατε, πήγατε σινεμά, άρα ήρθε η στιγμή να βρεθείτε και στο κρεβάτι. Για άλλες πάλι δεν υπάρχει κανένα όριο, όποτε μπορεί να είσαι τυχερός και να την έχεις από το πρώτο βράδυ σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More