Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Παθος στο νεκροταφειο

Μεθυσμένο ζευγάρι μπαίνει σε νεκροταφείο και αναζητά το βασικό του ένστικτο στα μνήματα. Τα παιδιά από το γειτονικό σχολείο παρακολουθούν το θέαμα. Η παρέμβαση του δασκάλου και η τρελή δικαιολογία των ερωτευμένων στην αστυνομία (Φωτογραφίες) Εκεί τους άρεσε και δεν δίστασαν ούτε στιγμή. Στο νεκροταφείο δίπλα στο σχολείο, μέρα μεσημέρι και μπροστά στα μάτια μαθητών!

Ο 41χρονος Άντριου Ντόλαλσον και η 43χρονη  ερωμένη του Κάρεν Γουόρεν, μεθυσμένοι μια ηλιόλουστη μέρα αποφάσισαν να κάνουν έρωτα στο νεκροταφείο του Στέπφορντ, κωμόπολη των ΗΠΑ.
Οι μαθητές του διπλανού σχολείου όταν αντιλήφθηκαν τι γινόταν δίπλα στα μνήματα άφησαν το μάθημα και παρακολουθούσαν ζωντανά ένα μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που πότε δεν θα ξεχάσουν.

Όταν ο δάσκαλός τους παρατήρησε το... θέαμα, έγινε έξαλλος και κάλεσε την αστυνομία.

Σε λιγότερο από δέκα λεπτά και ενώ το ζευγάρι είχε περάσει από τα παθιασμένα  φιλία...στο σεξ, τα όργανα της τάξης τους έπιασαν στα πράσα.

Άμεσα οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Εκεί ο Ντόλαλσον ισχυρίστηκε ότι έκαναν ηλιοθεραπεία και παραδέχτηκε ότι "απλά ανταλλάξανε ένα φιλί και μια αγκαλιά".

Οι εξηγήσεις Κρίθηκαν ένοχοι για προσβολή των χρηστών ηθών και δημοσίας αιδούς.

Πηγή news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More