Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

14 Φλεβαρη: οδηγος επιβιωσης για εργενισσες




Λουλούδια, καρδούλες, αρκουδάκια κι εσύ μόνη του Αγίου Βαλεντίνου! Κουκλίτσα μου είσαι η καλύτερη! Γιατί το να είσαι μόνη του Αγίου Βαλεντίνου έχει μεν κάποια αρνητικά αλλά έχει πολλά, πολλά καλά! Ιδού ο πιο σούπερ οδηγός επιβίωσης για εργένισσες για την ημέρα των Ερωτευμένων!


Τα θετικά:
Μπορείς να ξοδέψεις ένα ωραιότατο ποσό σε κάτι που σου αρέσει και όχι σε δώρα ή εσώρουχα:
Αχ εκείνα τα μποτάκια που ήθελες να αποκτήσεις σου έμειναν στην καρδιά ή εκείνο το παλτό. Τώρα που δεν έχεις Βαλεντίνο για να πρέπει να θυσιάσεις τη δική σου αγορά για δώρο δικό του, μπορείς να γλεντήσεις κάνοντας σούπερ ψώνια!
Μπορείς να φτιάξεις κορμί μοντέλου: θυμάσαι την τελευταία φορά που έκανες σχέση, πόσα κιλά σε έδειξε η ζυγαριά και έπαθες σοκ; Τώρα που είσαι χαρωπή εργένισσα μπορείς να φιγουράρεις με κορμί μοντέλου στα μαγαζιά που διασκεδάζουν ζευγαράκια με παχουλά κορίτσια κι εσύ να ξεχωρίζεις και να κλέβεις τα βλέμματα.
Μπορείς να βγεις με τις κολλητές σου και να γιορτάσεις:
Αν στην παρέα είστε όλες ελεύθερες κι ωραίες, βγείτε να διασκεδάσετε για την πάρτη σας απολαμβάνοντας μπόλικα κοκτέιλ και αφήστε τις δεσμευμένες να προσπαθούν Δευτεριάτικα να φύγουν νωρίς από τη δουλειά, να κάνουν χαλάουα, να βάψουν νύχια και μαλλιά και να δείχνουν ξεκούραστες και έτοιμες για έρωτα.
Κάνε μαραθώνιο "Sex and the City":
Στο πλευρό του αναγκαζόσουν να βλέπεις ποδοσφαιρικό αγώνα ακόμα και στις 14 Φλεβάρη. Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου κοριτσίστικη σειρά χωρίς τα δικά ου σχόλια! Απόφυγε όμως να νοικιάσεις ρομαντικές κομεντί με ευτυχισμένο τέλος όπως "Το άγρυπνος στο Σιάτλ" και "Όταν ένας άντρας αγαπά μια γυναίκα"!
Απόλαυσε το πρωινό της 15η Φεβρουαρίου, όταν οι μισές γνωστές θα σου εξηγούν γιατί τσακώθηκαν με τον καλό τους που ξέχασε τη γιορτή και οι υπόλοιπες θα κλαίνε απαρηγόρητες που ούτε φέτος τους έγινε η πολυπόθητη πρόταση γάμου!
Πάντως, απόφυγε να πάρεις τον πρώην:
Υπήρχε λόγος που χωρίσατε και έτσι κι αλλιώς τη συγκεκριμένη γιορτή ποτέ δεν την πίστεψε ή στήριξε!
Απόφυγε να φορέσεις μαύρα και να το παίζεις θλιμμένη:
Πραγματικά, αν είσαι λυπημένη που δεν έχεις ταίρι, δεν θα το θυμάσαι μόνο στις 14 Φλεβάρη. Είναι κρίμα να κάνεις τους γύρω να σε λυπούνται και να νιώθουν καλύτερα για τον εαυτό τους.
Απόφυγε να βγεις με ζευγάρια:
Γιορτάζεις δεν γιορτάζεις, έχεις πόνο ή δεν έχεις, ζηλεύεις ή δεν ζηλεύεις, αυτή η τρελή ευτυχία γύρω σου, θα κάνει τα νεύρα σου τσατάλια και θα ευχόσουν να μην έβγαινες καν από το σπίτι.
Απόφυγε να κλείσεις όλα τα τηλέφωνα σου: οι γύρω σου θα πιστέψουν πως είσαι σε τραγική κατάσταση!
Απόφυγε να θάψεις την ημέρα αυτή, στο wall σου, στο Facebook:
Θα δώσεις το δικαίωμα στους γύρω να πιστέψουν πως έπαθες αγιοβαλεντίνη κατάθλιψη.
πηγή: womenonly

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More